Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Karališkųjų vestuvių nuotaikos – ir Vilniuje

Daugybei žmonių visame pasaulyje penktadienį džiaugiantis karališkosiomis Didžiosios Britanijos princo Williamo ir jo išrinktosios Kate vestuvėmis, ypatingos šventės nuotaikos buvo jaučiamos ir Vilniuje.
Renginio akimirka
Renginio akimirka / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Britanijos prekybos rūmai ir Britanijos ambasada vestuvėms pažymėti surengė vakarą, į kurį sukvietė diplomatinių atstovybių atstovus, Lietuvoje reziduojančius ir dirbančius britus, Britanijos prekybos rūmų narius.

Į šventę atvykę svečiai buvo kviečiami užrašyti savo sveikinimus ir linkėjimus karališkiesiems jaunavedžiams specialioje sveikinimų knygoje, kuri netrukus bus išsiųsta karališkajai porai.„Šiandien visas dėmesys bvuo skirtas princo Williamo ir Kate Middleton tuoktuvių ceremonijai. Galima didžiuotis, kad tradicines šeimos vertybes puoselėjanti Jungtinė Karalystė suorganizavo tokį gražų reginį viso pasaulio žmonėms ir dar kartą įrodė, kad Britanijoje rodoma pagarba per tūkstantmečius puoselėtoms tradicijoms“, – jaunavedžius pasveikino Britanijos prekybos rūmų valdybos narė Nicola Leftly.

Savo ruožtu Didžiosios Britanijos laikinasis reikalų patikėtinis Lietuvai Stephenas Conlonas, keldamas tostą princui Williamui ir jo išrinktajai Kate, perdavė savo sveikinimus ir linkėjimus gyvenant santuokoje. Jis taip pat pasidžiaugė, kad Lietuvoje karališkosios poros vestuvių ceremonijai buvo skiriamas toks didelis dėmesys.

Į šventę atvykę svečiai buvo kviečiami užrašyti savo sveikinimus ir linkėjimus karališkiesiems jaunavedžiams specialioje sveikinimų knygoje, kuri netrukus bus išsiųsta karališkajai porai.

Priėmimo metu svečiams buvo rodomas vedybų ceremonijos transliacijos iš Vestminsterio abatijos Londone.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius