Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kate Middleton sesuo Pippa tapo nepaprastai populiari tarp internautų

Britanijos karališkoji nuotaka Kate Middleton penktadienį pagaliau sulaukė savo didžiosios dienos, tačiau jos seseriai ir vyriausiajai pamergei Pippai teko ne mažesnis dėmesys ir daugybė liaupsių internete.
Pippa Middleton
Pippa Middleton / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Kai tik 27 metų Pippa, vilkinti figūrą pabrėžiančią suknelę su gilia iškirpte, išlipo iš automobilio „Rolls-Royce“ prie Vestminsterio abatijos, kur vyko karališkųjų vestuvių ceremonija, internautai pradėjo žerti komplimentus.

Vienas iš pirmųjų buvo buvęs Anglijos kriketo rinktinės kapitonas Michaelas Vaughanas, socialiniame tinkle „Twitter“ paskelbęs: „Žinot, ką pasakysiu?!!! Pippa geros formos...“

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Pippa Middleton
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Pippa Middleton

„Ar Pippa Middleton dabar yra geidžiamiausia Anglijos nuotaka?“ – klausė internautė Sarah Weaver, komentuodama kitos „Twitter“ vartotojos žinutę.

Kai kurie netgi teigė, jog Pippa nustelbė Kate, kurios vestuves su princu Williamu stebėjo apie du milijardus televizijos žiūrovų visame pasaulyje, o Londone – apie milijonas karališkosios poros gerbėjų.

„Kate ir Pippa Middleton yra nuostabios. Bijau, kad pagrindiniai laurai tenka Pippai“, – pareiškė „Twitter“ komentatorė, pasivadinusi @ellaTheStrokes on Twitter.

Tačiau susimąsčiusiems apie piršlybas tikriausiai teks nusivilti – kaip pranešama, Pippa susitikinėja su Anglijos kriketo žaidėju Alexu Loudonu.

Pippa per ceremoniją Vestminsterio abatijoje vilkėjo dramblio kaulo ir baltos spalvos atlaso suknelę, panašią į jos 29 metų sesers vestuvinę suknią.

Abiejų seserų sukneles sukūrė dizainerė Sarah Burton iš Alexanderio McQueeno mados namų. Šie rūbai sulaukė tiek mados žinovų, tiek žiūrovų liaupsių.

Pippa, kuri gyvena kartu su broliu prabangiame Londono rajone Čelsyje, dirba savo tėvams priklausančioje pokylių reikmenų parduotuvėje „Party Pieces“. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius