Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kate Moss svajoja gyventi lūšnoje

Kate Moss ir jos draugas rokeris svajoja įsigyti apgriuvusią fermą Šiaurės Anglijoje. Tokiam žingsniui porą įkvėpė susižavėjimas legendine devintojo dešimtmečio komedija bei vakarėlių nuovargis.
Kate atsibodo šėlionės.
Kate ir jos draugui Jamie atsibodo šėlionės. / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Kate Moss

35-erių supermodelis Kate Moss ir roko grupės „The Kills“ lyderis Jamie Hince'as yra dideli komedijos „Brit flick Withnail & I“, kurioje vaidino Richardas Grantas ir Paulas McGannas, gerbėjai. Pora, kaip ir filmo herojai, panoro turėti vietą, kur galėtų pasislėpti nuo triukšmo ir atsiduoti pomėgiams.

TheSun.co.uk nuotr./Namelis ant vištos kojelės – kitaip nepavadinsi. Gal naujesniam namui Kate nebeužtenka pinigų?
TheSun.co.uk nuotr./Namelis ant vištos kojelės – kitaip nepavadinsi. Gal naujesniam namui Kate nebeužtenka pinigų?

Kate 18 amžiuje pastatytame name svajoja tapyti taip pastaruoju metu pamėgtus peizažus ir specialiai tam vienoje fermos dalyje įkurti studiją. Šaltinis teigia, kad Kate svajoja piešti, o jos draugas tiesiog pavargo nuo miesto šurmulio. Jie mano, kad ši apleista ferma bus ideali išeitis.

Manekenė ir jos keturiasdešimtmetis draugas jau kitą mėnesį ketina dalyvauti Londone vyksiančiame aukcione ir įsigyti 145 tūkst. svarų kainuojančią apšiurusią sodybą.

1987-ųjų filmo, kuris sužavėjo Holivudo porelę, herojai Witneilas ir Marvudas iš sostinės atvyksta į užmiestį ir randa gerokai apleistą namą. Iš pradžių vyrukai pareiškia, kad gyventi jis netinkamas, tačiau vėliau patiria daugybę nuotykių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius