Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kate Winslet apkerėjo gražuolis modelis

Su vyru besiskirianti aktorė Kate Winslet, kaip pranešama, anaiptol neužsidarė viena namuose ir mielai laiką leidžia su nauja simpatija – gražuoliu modeliu Louisu Dowleriu.
Kate Winslet
Kate Winslet / „Scanpix“ nuotr.

„News of the World“ žiniomis, aktorė su tamsiaplaukiu slapta susipažino prieš keletą mėnesių per bendrus draugus. Teigiama, kad nuo tada K.Winslet ir L.Dowleris neišskiriami.

L.Dowleris yra fotografavęsis garsiems mados namams „Burberry“ su supermodeliu Kate Moss. Gražuolis yra K.Winslet bendraamžis, jam – 34-eri. Priminsime, kad aktorės vyrui režisieriui Samui Mendesui – 44-eri.

„Louisas daug laiko praleidžia su Kate. Ypač pastaruoju metu. Jie kartu buvo Niujorke, kur jis filmavosi vienoje reklamoje. Jie ne sykį ėjo į pasimatymus ir puikiai sutaria. Romanas dar tik mezgasi, bet pora negali atsidžiaugti vienas kitu. Tiesa, jie kaip įmanydami stengiasi santykius išlaikyti paslaptyje“, – „News of the World“ sakė šaltinis iš K.Winslet aplinkos. Anot jo, Louisas žavi geru humoro jausmu ir apskritai yra labai „mielas vaikinas“.

„Jam patinka banglenčių sportas, jis žavus ir labai nuoširdus. Louisas išties gerai atrodo ir sulaukia daug dėmesio, tačiau nėra tipinis pasipūtęs modelis“, – tikino šaltinis.

L.Dowlerio nuotraukų pamatyti galite čia.

K.Winslet nuo kovo mėnesio, kai paskelbė apie skyrybas su sutuoktiniu S.Mendesu, stengėsi kuo mažiau rodytis viešumoje.  Šaltinių teigimu, gyvenimą praskaidrinęs L.Dowleris su aktore net stengiasi suderinti darbotvarkes, kad galėtų daugiau laiko praleisti kartu. Jie dar šią vasarą planuoja vykti į Didžiąją Britaniją.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius