Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kate Winslet – ponia juoda suknele

Garsioji aktorė Kate Winslet neišskiriama su juoda suknele. Pasirodžiusi viename Kinijoje, Pekine, vykusiame grožio renginyje moteris kaip visuomet apsirengė juodai.
Kate Winslet
Kate Winslet / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Kate Winslet

Ne paslaptis, kad juoda suknelė paslepia figūros trūkumus ir gali padėti atrodyti išties dailiai. Tačiau užsienio žiniasklaida nerimauja, kad taip K.Winslet „prilipusi“ juoda suknelė pavers aktorę nuobodžia mados prasme.

Pekine 35-erių K.Winslet pasirodė vilkėdama ilgą žemę siekiančią „Ralph Lauren“ suknelę asimetrišku viršumi. Tiesa, vėliau kompanijos „Lancome“ reklamai skirtame renginyje ji apsivilko ir kitą juodą suknelę.

Dailymail.co.uk žurnalistai pastebėjo, kad per pastaruosius metus „Oskaru“ už vaidmenį filme „Skaitovas“ įvertinta aktorė vis rečiau spalvomis paįvairina savo apdarus ant raudonojo kilimo ir visuomeniniuose renginiuose. Kai kurie net juokauja, kad K.Winslet turi atskirą juodų suknelių spintą. Taip pat akivaizdu, kad jos mėgstamiausios suknelės paįvairintos asimetriško kirpimo detalėmis.

Dažniausiai prie juodų suknelių K.Winslet renkasi natūralių spalvų makiažą arba romantišką – padūmavusiomis akimis ir raudonu lūpdažiu.

Aktorė tapo kosmetikos kompanijos „Lancome“ veidu 2007-aisiais, prisijungdama prie kitų garsių moterų, tokių kaip aktorės Anne Hathaway, Julia Roberts, Emma Watson ir Penelope Cruz.

Teigiama, kad K.Winslet prancūziškų grožio namų veidu buvo pasirinkta todėl, kad su ja lengva susitapatinti paprastai moteriai. „Žiniasklaida atlieka didžiulį vaidmenį, kai moteris sprendžia, kaip ji atrodo palyginus su kitomis. Aš laikausi pozicijos, kad grožis ateina iš vidaus. Ne visos mes tobulos ir, žinoma, žurnalų viršeliai yra retušuoti. Mes iš tiesų taip neatrodome“, – drąsindama paprastas moteris kalbėjo garsi aktorė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius