Katherine Heigl įsidukrins korėjietę

Filme „27 suknelės“ pagrindinį vaidmenį atlikusi amerikiečių aktorė Katherine Heigl, regis, pasidavė Holivude itin populiariai įsivaikinimo manijai. Ji pareiškė, kad su sutuoktiniu įsivaikins mergaitę iš Korėjos.
Katherine Heigl
K.Heigl seserį tėvai įdukrino iš Korėjos, tad aktorė nutarė pasekti jų pėdomis. / AFP/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Katherine Heigl

Maždaug prieš metus 30-metės amerikiečių aktorės vyras amerikiečių dainininkas Joshas Kelley tvirtino, esą jie su žmona visai neketina artimiausiu metu sukurti šeimos. Tačiau pora, akivaizdu, persigalvojo, pranešė People.com.

„Tai maža mergytė, kuriai rugsėjo pabaigoje sueis 10 mėnesių, – viename televizijos šou pranešdama apie artėjantį įsivaikinimą sakė K.Heigl. – Ji gimė viena lapkričio diena anksčiau nei aš – 23-iąją. Pamaniau, kad tai įdomus sutapimas, tarsi ženklas man, nes visai neseniai suvokiau, kad atsisakiau savo gimtadienio visiems laikams“. Aktorė su sutuoktiniu įsidukrinti ketina ypatingų poreikių turinčią mergaitę iš Korėjos. K.Heigl sesuo taip pat buvo įdukrinta iš šios šalies.

„Jos vardas Naleigh“, – atskleidė aktorė. Tiesa, jai teko paaiškinti, ką reiškia toks neįprastas mergaitės vardas. „Ką gi, aš pavadinau ją savo mamos Nancy ir sesers Leigh garbei. Tad vadiname ją Naleigh“, – šypsojosi K.Heigl. Anot jos, mergaitė jau labai greitai apsigyvens kartu su naująja šeima. „Matote, norėjau visus įspėti iš anksto, kad niekas negalvotų, kad pavogiau vaiką iš Korėjos“, – juokavo aktorė. K.Heigl su muzikantu J.Kelley susituokė 2007-ųjų gruodį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius