-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Katy Perry kursto kalbas apie nėštumą

Dainininkė Katy Perry ir jos vaikinas britų komikas Russellas Brandas nustebino gerbėjus pranešę apie savo sužadėtuves praėjus vos 4-iems mėnesiams nuo to, kai jie kartu. Tačiau atlikėja vis laido užuominas, kad netrukus pora gali paskelbti ir kitą svarbią naujieną.
Katy Perry
Katy Perry / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Kaip pranešė britų spauda, 25-erių Katy Perry paskelbė ne vieną dviprasmišką žinutę savo „Twitter“ tinklalapyje. Ypač kalbas apie tai, kad dainininkė ir 34-erių R.Brandas gali susilaukti vaikelio paaštrino poros apsilankymas vaikiškų prekių parduotuvėje.

Garsenybės pirmadienio vakarą nuskrido į Los Andželą, manoma, kad kelionė gali būti skirta tam, kad įsimylėjėliai praneštų K.Perry tėvams džiugią žinią. Beje, atlikėja yra kilusi iš labai religingos šeimos, tad Thesun.co.uk neabejoja, kad dainininkės tėvai norės, kad vaikas gimtų santuokoje.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Russellas Brandas
Russellas Brandas

R.Brandas ir K.Perry kalbų apie nėštumą kol kas nekomentavo, tačiau prieš mėnesį britų komikas prisipažino trokštantis sukurti šeimą. Pasirodydamas vienoje televizijos laidoje jis pareiškė: „Noriu turėti vaikų. Maniau, kad esu pasileidęs, bet paaiškėjo, kad tiesiog ieškojau tos vienintelės. Ją radau ir esu labai laimingas“.

Komikas populiariai atlikėjai pasipiršo Naujųjų metų išvakarėse Indijoje. Romantiškos išvykos į egzotišką šalį metu pora gėrėjosi vienas kitu. Naujųjų metų vakarą K.Perry ir R.Brandas vakarieniavo žvakių šviesoje, o vėliau sėdėdami ant dramblio stebėjo fejerverkus. Vidurnaktį priklaupęs ant vieno kelio komikas pasipiršo. Jis pats žiniasklaidai patvirtino šį faktą.

Pora susipažino daugiau kaip prieš metu 2008-ųjų MTV muzikinių vaizdo klipų apdovanojimuose. Po keleto susitikimų K.Perry ir R.Brandas galutinai pora tapo 2009-ųjų MTV muzikinių vaizdo klipų apdovanojimų uždarymo vakarėlyje. Jis vyko Niujorke praėjusių metų rugsėjo 13-ąją.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius