Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Keistos Katie Holmes ir Tomo Cruise’o vestuvės: įžadai apie kates, šukas ir pabėgusios nuotakos baimė

Aktorių poros Katie Holmes ir Tomo Cruise’o vestuvės tikriausiai buvo vienos siurrealistiškiausių ir keisčiausių Holivudo istorijoje. Nuo nuotakos tėvų atsisakymo dalyvauti šventėje ir netikėto pačios Katie Holmes dingimo iki neįprastų įžadų – ceremonija išties buvo įsimintina.
Katie Holmes ir Tomas Cruise'as
Katie Holmes ir Tomas Cruise'as / Vida Press nuotr.

„Dosono įlanka“ žvaigždė Katie Holmes (41) su filmo „Neįmanoma misija“ aktoriumi Tomu Cruise’u (57) susitikinėti pradėjo 2005 metais. Po pažinties su tada dar tik būsimu vyru Katie Holmes, auginta kaip katalikė, pradėjo domėtis scientologija.

Pora susižadėjo praėjus vos septynioms savaitėms po pažinties, o 2006-ųjų balandį jiems gimė dukra Suri. Dar po kelių mėnesių, 2006 metų lapkričio 18 d. aktoriai Italijoje esančioje Odescalchi pilyje surengtoje scientologinėje ceremonijoje prisiekė vienas kitą mylėti amžinai.

Deja, tam išsipildyti lemta nebuvo. Paskutinį kartą Katie Holmes ir Tomas Cruise’as kartu įamžinti 2012 metų birželį. Vėliau tą patį mėnesį aktorė padavė savo vyrą skyryboms.

„Scanpix“ nuotr./Katie Holmes ir Tomas Cruise Japonijoje, kur aktorius reklamuoja savo filmą „Valkirija“.
„Scanpix“ nuotr./Katie Holmes ir Tomas Cruise Japonijoje, kur aktorius reklamuoja savo filmą „Valkirija“.

Net praėjus tiek metų, šių dviejų žmonių tuoktuvės vis dar laikomos vienomis įsimintiniausių užsienio pramogų pasaulyje. Tačiau daugeliui jos atmintyje įstrigo dėl labai keistų dalykų.

„Dingusi“ nuotaka

Katie Holmes tėvai Martinas ir Kathleen Holmesai dukters vestuvėse nedalyvavo, kaip rašo „Mirror“, dėl to, jog jie nebuvo laimingi jaunikio pasirinkimu.

Aktorės tėtis Martinas Holmesas laikėsi savo nuomonės, kad jis kaip praktikuojantis katalikas negali dalyvauti scientologiškose vestuvėse. Jis taip pat, kaip teigiama, nesutarė su „vadovauti linkusiu“ dukters išrinktuoju per aktorių sužadėtuves.

Tai, žinoma, ceremonijoje sukūrė nelabai jaukią atmosferą. Situacijos negelbėjo ir prie altoriaus pasirodyti neskubėjusi Katie Holmes.

Vida Press nuotr./Katie Holmes ir Tomas Cruise'as 2010 metais
Vida Press nuotr./Katie Holmes ir Tomas Cruise'as 2010 metais

Ne ką mažiau garsiems nei nuotaka ir jaunikis svečiams plūstant į koplyčią, prie altoriaus jau stovėjo ir savo išrinktosios laukė plačia šypsena pasipuošęs Tomas Cruise'as.

Leah Remini, tuo metu taip pat priklausiusi scientologų bendruomenei, savo knygoje rašė, kad prieš susirinkusiuosius Tomas Cruise’as vienas stovėjo „maždaug dvidešimt minučių (bet atrodė, kad visą amžinybę)“.

Jo veido išraiška sakė, kad „viskas bus gerai“, nors svečiai tuo metu jau buvo bepradedantys jaudintis, ar vestuvės iš viso įvyks. Leah Remini atskleidė, kad jiems belaukiant pasirodančios Katie Holmes, prie jos palinko Jennifer Lopez ir pasiteiravo „Ar manai, kad Katie pasirodys?“

Scientologiniai įžadai ir dovanėlės svečiams

Nuotakai ir jaunikiui įžadus, kuriuose buvo keletas labai keistų punktų, sakyti padėjo iš JAV atskraidintas pastorius. Teisiškai jokios galios neturinčios ceremonijos metu svečiai girdėjo tokius meilės priesaikos žodžius: „Moterims reikalingi drabužiai ir maistas, švelni laimė ir puošmenos, keptuvė, šukos, katė.“

Vida Press nuotr./Katie Holmes, Suri Cruise
Vida Press nuotr./Katie Holmes, Suri Cruise

Kad prisimintų Katie Holmes ir Tomo Cruise’o vestuves, kiekvienam šventėje dalyvavusiam buvo įteiktos dovanėlės – pora kelis šimtus dolerių kainuojančių „Chrome Hearts“ akinių nuo saulės. Iš viso aktoriai padarė net 120 tūkst. dolerių siekiantį akinių užsakymą.

Jaunavedžiai taip pat pasamdė keletą limuzinų, kuriais į puotą buvo atvežti garsūs svečiai – pradedant Victoria Beckham ir baigiant Jennifer Lopez bei Johnu Travolta.

Tačiau vieno žmogaus šventėje pasigesta – televizijos laidų vedėjos Oprah Winfrey. Būtent jos pokalbių šou Tomas Cruise’as, užlipęs ant baldų ir į orą mosikuodamas kumščiais pareiškė mylintis Katie Holmes.

„Jie galėjo pakviesti ribotą kiekį svečių, – prieš keletą metų apie praleistą ceremoniją kalbėjo Oprah Winfrey. – Viskas gerai. Nesu kviečiama į visas vestuves. Labai gerbiu jųdviejų santykius ir stengiuosi sugalvoti, ką jiems padovanoti.“

Vida Press nuotr./Katie Holmes ir Jamie Foxxas
Vida Press nuotr./Katie Holmes ir Jamie Foxxas

Keistos Tomo Cruise’o taisyklės ir po vestuvių

Tačiau keistų taisyklių buvusią žmoną Tomas Cruise'as įsakė laikytis ne tik prieš ir per vestuves, bet ir porai išsiskyrus. Viena jų - jokių kalbų apie santuoką ir viešų pasimatymų su kitais vyrais penkis metus po skyrybų.

Štai kodėl Katie Holmes tik 2017 metais paviešino savo santykius su kita filmų žvaigžde Jamie Foxxu. Prieš tai pora slapta draugavo net kelis metus.

„Jei leidžiama eiti į pasimatymus, bet to ji daryti negali viešumoje, taip pat leisti vaikinams būti arti jųdviejų dukters Suri“, – „Radar“ apie taisykles sakė šaltinis.

Katie Holmes ir Jamie Foxxas išsiskyrė 2019 metais.

Kad, kaip neklydo Martinas Holmesas, Tomas Cruise'as mėgsta vadovauti ir kontroliuoti situaciją, jis įrodė jo buvusiai žmonai besilaukiant dukters Suri.

Pranešama, kad Tomas Cruise'as pats norėjo per ultragarso aparatą stebėti, kaip mylimosios įsčiose auga jo dukra ir įsigijo naujausiomis technologijomis aprūpintą įrangą. Gimus mergaitei jis prietaisus prižadėjo padovanoti ligoninei.

Na o gydytojai šį aktoriaus sprendimą stebėti, kaip įsčiose auga Suri, labai sukritikavo dėl to, jog tyrimus ultragarsu gali atlikti tik sertifikuoti specialistai, kadangi tik jie žino, kaip atpažinti galimas kūdikiui gresiančias problemas.

Taip pat teigiama, kad gimdymo metu Tomas Cruise’as mylimosios Katie Holmes reikalavo neskleisti jokių garsų. Pasak scientologijos išpažinėjų, gimdančių moterų šauksmai ir balsas gali sutraumuoti naujagimį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius