Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kim Kardashian pasiryžo tapti naująja Sarah Jessica Parker

Dukters North West susilaukusi realybės šou žvaigždė Kim Kardashian beviltiškai nori tapti pripažinta aktore ir stiliaus ikona, kokia yra Sarah Jessica Parker. Kim šiam tikslui pasiekti netgi nusisamdė SJP publicistę, rašo Radar.com.
Kim Kardashian
Kim Kardashian / „Scanpix“ nuotr.

„Kim nori, kad žmonės ją matytų kaip moterį, kuri turi gerą skonį ir gaudosi aukštosios mados užkulisiuose, o ne tą, kuri nusifilmavo skandalingoje sekso vaizdajuostėje ir yra žymi dėl filmavimosi realybės šou“, – kalbėjo naujoji K.Kardashian publicistė.

Kim neseniai atleido ne vienerius metus drauge su ja dirbusį publicistą Jillą Fritzo ir pasiūlė šią poziciją SJP darbuotojai Inai Treciokas.

„Ji nori pakeisti savo įvaizdį ir šiam tikslui ji ketina nusamdyti visą SJP komandą, kuri yra atsakinga už aktorės įvaizdžio kūrimą. Kim ketina nusisamdyti aktorės stilistą, vizažistę ir net kirpėją“, – pasakojo šaltinis.

Toks K.Kardashian žingsnis šiek tiek baugina „Seksas ir miestas“ žvaigždę. „Sarah mano, kad visas šis dalykas yra labai mielas ir įvertinantis jos komandos darbą, tačiau ji mano, kad tai šiek tiek peržengia visas ribas. Jei Kim nori būti panaši į Sarah, tai pirmiausia ji turėtų pradėti lankyti aktorių užsiėmimus, išmokti vaidinti ir stengtis, kad žmonės pamiltų ją už tai, ką ji daro. Bandymas pasiekti SPJ statusą, nusamdant jos komandą, yra absurdiškas“, – pasakojo šaltinis.

"Valentino" suknelę vilkinti Sarah Jessica Parker

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius