Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kim Kardashian planuoja vestuves atšvęsti dukart

Gražuolė JAV realybės šou „Keeping Up With The Kardashians“ žvaigždė Kim Kardashian savo vestuves planuoja atšvęsti taip, kad pramogų pasaulis dar ilgai jas prisimintų. Kone kasdien pasirodo vis naujų pranešimų apie įvairiausias su jomis susijusias smulkmenas – jau rytoj (rugpjūčio 20 d.) įvyksiančios vestuvės žada būti svarbiausiu šios vasaros įvykiu.
Kim Kardashian
Kim Kardashian / „Scanpix“ nuotr.

Žinant, jog Kim savo 30-ąjį gimtadienį šventė net 7 kartus, jos noras surengti du vestuvių vakarėlius neatrodo tokia didelė staigmena.

Svečių sąrašas taip pat ne eilinis – vestuvėse pakviesta dalyvauti apie 500 svečių, iš kurių didelė dalis yra pramogų pasaulio atstovai.

Šiandien paaiškėjo, kad 10 dienų po to, kai armėnų kraujo turinti gražuolė ištekės už savo mylimojo krepšininko Kriso Humphrieso, pora surengs didžiulį vakarėlį Niujorke.

Kim ir Krisas amžiną meilę vienas kitam prisieks jau rytoj 30 mln. JAV dolerių kainuojančioje viloje Kalifornijoje, netoli Santa Barbaros.

Kalbama, kad Kim vilkės dizainerės, artimos šeimos draugės Veros Wang kurtais vestuvinius apdarais, kainuojančiais apie 30 tūkst. JAV dolerių (apie 70 tūkst. Lt). Jokių užuominų, kaip atrodys nuotakos suknelė, nėra skelbiama, tačiau žinoma, jog jaunavedžiai pageidavo, kad vestuvių svečiai vilkėtų baltais ir juodais drabužiais. Spėjama, kad pamergių suknelėse vyraus įvairių atspalvių žalia spalva.

Anot „US Weekly“, Kim žada būti su tradicine klasikine šukuosena bei savo firminiu „padūmėjusių akių“ makiažu.

Svečių sąrašas taip pat ne eilinis – vestuvėse pakviesta dalyvauti apie 500 svečių, iš kurių didelė dalis yra pramogų pasaulio atstovai. Vestuvėse žada pasirodyti Jennifer Lopez, Justinas Bieberis, Beyonce su vyru Jay-Z, Eva Longoria, Demi Lovato, NBA žvaigždės bei daugybė kitų.

Vestuvėmis rūpinsis didžiulė profesionalių apsaugininkų komanda – pranešama, kad rytoj vyksianti Kim šventė bus saugoma tarsi Baltieji rūmai. Svečių bei jaunavedžių ramybe rūpinsis netgi policijos pareigūnai, virš vilos skraidys budintys sraigtasparniai. Vestuvių akimirkos bus itin kruopščiai saugomos nuo paparacų, mat jaunoji pageidauja, jog visa originali medžiaga pirma pasirodytų tik jos šeimos realybės šou.

Tiesa, nors garsenybių pora ir ruošiasi prašmatnioms vestuvėms, medaus mėnesio teks gerokai palaukti – dėl itin užimto darbų grafiko pora planuoja medų kopinėti tik 2012 m. vasarą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius