-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Kim Kardashian vestuvinę suknelę kurs garsioji Vera Wang

Nors seksualioji Kim Kardashian tvirtino norinti nuslėpti savo vestuvių su krepšininku Krisu Humpriesu detales, visgi populiarumo besivaikanti moteris nesusivaldė.
Kim Kardashian
Kim Kardashian / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Ceremonijos, kuri vyks rugpjūčio 20-ąją, metu seksualioji 30-metė K.Kardashian vilkės garsios dizainerės Veros Wang kurtą suknelę. Šį dažniausiai iki pat vestuvių saugomą faktą savo tinklaraštyje Celebuzz.com išdavė pati realybės šou žvaigždė. „Vera ilgą laiką buvo artima mūsų šeimos draugė ir apie mano vestuvių akimirką kalbėjomės ne vienerius metus. Kai atėjo metas rinktis suknelės dizainerį, ji buvo pirmoji, apie kurią pagalvojau. Niekas kitas nesukuria vestuvinės suknelės taip, kaip ji!“ – pirmadienį paskelbė K.Kardashian.

Moteris buvo pastebėta dizainerės V.Wang firminėje parduotuvėje Niujorke dar birželio pradžioje, bet tuomet tamsiaplaukė neatskleidė, ko ten ėjo.

Garsenybių pasaulyje netyla svarstymai, kaip gi vestuvių dieną atrodys žiniasklaidos ir gerbėjų dėmesį mėgstanti K.Kardashian. Kai kurie, kalbama, net kerta lažybų. Vienas realybės šou „Project Runway“ (liet. „Projektas: Podiumas“) teisėjų Michaelas Korsas svarstė, kad seksuali moteris turėtų pasirinkti prigludusią, seksualią, tačiau paprastą suknelę, o vienas K.Kardashian draugų Johathanas Chebanas People.com sakė, kad jo bičiulė pamėgins pranokti save.

Anksčiau pati būsimoji nuotaka tikino negalinti nuspręsti, kokios suknelės nori. Tiesa, tai, jog ji pasirinko V.Wang kaip dizainerę nebuvo labai netikėta, mat ši suknelę kūrė ir garsenybės seseriai Khloe. „Žinau, kad Vera gali mano svajonę paversti realybe. Ji sukurs tobuliausią suknelę mano ypatingai dienai“, – rašė K.Kardashian.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius