Ko bijo vyrai?

Vyrai nesigraužia dėl celiulito ir jiems neprivaloma depiliuoti kojų. Tačiau nereikia stipriajai lyčiai labai pavydėti, nes ir pačius garsiausius, turtingiausius, patraukliausius vyrus persekioja daugybė moters protu sunkiai suvokiamų fobijų.
Alas Pacino
Alas Pacino / „Scanpix“ nuotr.

Alas Pacino (70): per mažas

Garsusis Corleone iš filmo „Krikštatėvis“, audrinęs ne vienos moters vaizduotę, pasirodo, ilgą laiką graužėsi dėl savo mažo ūgio (165 centimetrai). Žemaūgis Alas Pacino taip savimi nepasitikėjo, kad vengė bet kokio bendravimo su moterimis. Išsigelbėjimo jis ieškojo be saiko vartodamas alkoholį ir bendraudamas su prostitutėmis.

AOP nuotr./Jimas Carrey
AOP nuotr./Jimas Carrey

Jimas Carrey (48): susilaikymo nuo sekso propaguotojas

Sykį aktorius prisipažino, kad labai bijo moterų ir kartais sąmoningai labai ilgai susilaiko nuo sekso. „Visi santykiai su moterimis vienaip ar kitaip baigiasi konfliktu, tarpusavio nesupratimu ir galiausiai skyrybomis“, – inkščia Jimas, neseniai po penkerių bendro gyvenimo metų išsiskyręs su Jenny McCarthy (37).

Scanpix nuotr./Jackas Nicholsonas
Scanpix nuotr./Jackas Nicholsonas

Jackas Nicholsonas (73): gėdijasi susenusio kūno

„Greitai įpusėsiu 8–ąją dešimtmetį, o mane vis dar persekioja moterų numylėtinio titulas, kuris įpareigoja rodyti dėmesį jaunoms gražuolėms. Vis dėlto pasirodyti viešumoje su jaunutėmis merginomis man jau atrodo nepadoru. Labai ilgai to nesuvokiau, bet dabar staiga pajutau, kad nesu pačios geriausios fizinės formos. Aišku, tai netrukdo leisti aistros kupinų naktų, tačiau visuomet privalau būti užtikrintas, kad mūsų nefotografuoja paparacai. Jei man pavyks jaunas meilužes įsupti į antklodę ir išvesti jas pro slaptą išėjimą. Manau, patirsiu dar daugybę nuotykių“, – sako Jackas Nicholsonas, kadaise prisipažinęs, jog mylėjosi su daugiau nei 2 000 moterų.

Scanpix nuotr./Mike’as Tysonas
Scanpix nuotr./Mike’as Tysonas

Mike’as Tysonas (43): bijo moterų

Negali būti nė kalbos apie normalius intymius santykius, kai vyras bijo ne tik intymaus artumo, bet ir dailiosios lyties atstovių. Specialistai tai vadina ginekofobija. Manoma, kad garsųjį boksininką kamuoja būtent šis nevisavertiškumo kompleksas.
„Mano tėvas buvo sąvadautojas. Jis puikiai žino, kaip su moterimis bendrauti, o aš esu pats blogiausias jų žinovas ir visiškai nenutuokiu, kaip su jomis elgtis. Viskas, ką moku, tai sukelti skausmą dideliems ir tvirtiems vyrams“, – sako dukart išsiskyręs daugkartinis pasaulio bokso čempionas, kol kas Aukščiausiajam dėkojantis už trečią žmoną.

AOP nuotr./Eminemas
AOP nuotr./Eminemas

Eminemas (37): per greitai „finišuoja“

Apie savo aistringus nuotykius repuojantį Eminemą išmuša šaltas prakaitas, kai kalbama apie jo seksualinį pajėgumą. Kartą apie intymų gyvenimą su baltaodžiu reperiu prasitarė jo buvusi draugužė Kesia Alvarez. „Aš tikrai nustebau ir pati įsitikinau, kad Eminemas kenčia nuo priešlaikinės ejakuliacijos. Pirmą kartą mūsų lytinis aktas truko vos 20 sekundžių! Jis neištvėrė nė minutės!“ – reperio paslaptį žiniasklaidai atskleidė Kesia.

AOP nuotr./Mickey Rourke’as
AOP nuotr./Mickey Rourke’as

Mickey Rourke’as (57): išgyveno, nes masturbavosi

Ilgą laiką buvusį Holivudo gražuolį kamavo palikto, nemylimo ir niekam nereikalingo vyro kompleksas. „Aš labai dažnai masturbavausi. Nelaikiau savęs niekam tikusiu, Tačiau su moterimis bendrauti man sekėsi ypač sunkiai. Net nežinojau, kaip tai daryti... tačiau aš išgyvenau, nes daug fantazavau. Šiandien man netrūksta dailiosios lyties atstovių dėmesio“, – sako Mickey Rourke’as, savo glėbyje laikydamas šviesiaplaukę rusaitę.

Scanpix nuotr./Leonardo DiCaprio
Scanpix nuotr./Leonardo DiCaprio

Leonardo DiCaprio (35): per liesas, per storas

„Titaniko“ žvaigždę nuolat kamuoja nevisavertiškumo kompleksas dėl kūno formų. Kažkada jis sielojosi dėl savo liesumo, o kai subrendo ir nutuko nuo skrudintų bulvyčių su alumi, ėmė save graužti dėl papildomų kilogramų. Leonardo gyvenime būta ir tokių periodų, kai jis gėdijosi savo kūno. Į sporto klubą kino žvaigždė nedrįso eiti tik dėl to, jog kažkas nužiūrinės jo aptukusį kūną.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius