Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kodėl keičiasi garsių moterų kūno formos?

Garsių moterų kūnai nuolat kinta. Rodos, ką tik matėme liauną liemenį, o štai po mėnesio sunku po plačiais drabužiais paslėpti susikaupusius riebalus. Įdomu, kokių paskatų genamos garsios moterys ryžtasi tokiems kardinaliems pokyčiams?
Jennifer Hudson anksčiau ir dabar
Jennifer Hudson anksčiau ir dabar / Scanpix nuotr.

Jennifer Hudson (29)
Sulieknėjo dėl kūdikio

Nuo 2004 m. JAV dainininkės ir aktorės drabužiai sumažėjo dešimčia dydžių, t. y. nuo amerikietiškojo 16–o iki 6–o dydžio (iš viso moteris numetė 25 kilogramus). Jennifer teigia, kad keistis ją paskatino 2009–ųjų vasarą gimęs kūdikis. Aktorė panoro įrodyti sūnui, jog jo mama – tobula: visuomet stilinga, susitvarkiusi ir pasitempusi.

AOP nuotr./Tara Reid anksčiau ir dabar
AOP nuotr./Tara Reid anksčiau ir dabar

Tara Reid (34)
Plastinių operacijų įkaitė

„Amerikietiško pyrago“ žvaigždė teigia, kad pirmąkart krūtinę didinosi dėl to, jog jos krūtys buvo asimetriškos, o oda dėl dažnų svorio pokyčių išsitampė. Netrukus Tara pastojo. Dėl padidėjusių pieno liaukų aktorei neprigijo krūtų implantai. Taigi jai vėl teko koreguoti krūtinę ir nuo pilvo nusiurbti per nėštumą priaugtus riebalus. Kalbama, kad taip T. Reid tapo priklausoma nuo plastinių operacijų.

AOP ir Scanpix nuotr./Nicole Richie anksčiau ir dabar
AOP ir Scanpix nuotr./Nicole Richie anksčiau ir dabar

Nicole Richie (29)
Įveikė anoreksiją?

Labai ilgai sklandė kalbos, kad Nicole – beviltiška anoreksikė, nors ji pati tokias šnekas atkakliai neigė. Tik tada, kai ši mergužėlė susilaukė dviejų vaikų, jos kūnas tapo moteriškesnis. Daugumos vyrų manymu, dabar Nicole daug gražesnė ir seksualesnė.

AOP nuotr./Lindsay Lohan anksčiau ir dabar
AOP nuotr./Lindsay Lohan anksčiau ir dabar

Lindsay Lohan (24)
Bulimiją pakeitė svaigalai?

Viena iš skandalingiausių Amerikos mergužėlių anksti išgarsėjo savo vaidmenimis, todėl ją nuo vaikystės lydi paparacų kameros. 2006–aisiais, kaip vėliau paaiškėjo, dėl bulimijos Lindsay pradėjo kristi svoris. Vėliau buvo teigiama, kad aktorė įveikė šią ligą, tačiau jos svoris vis tiek nedidėjo. Gal dėl dažno piknaudžiavimo alkoholiu?

Scanpix nuotr./Jessica Simpson anksčiau ir dabar
Scanpix nuotr./Jessica Simpson anksčiau ir dabar

Jessica Simpson (30)
Putli ir tuo patenkinta

Šiai gražuolei visuomet sunkiai sekėsi kontroliuoti svorį. Pastaruoju metu Jessica akivaizdžiai pastorėjo. Gal ji pavargo nuo nuolatinės kovos su papildomais kilogramais? O gal perkainojo vertybes? Šiandien putlioji J. Simpson teigia esanti patenkinta savo kūnu ir daugiau niekada nebesikankins bandydama įsisprausti į XS dydžio drabužius. 
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius