Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kokį sportą renkasi žvaigždės?

Daugumai ekrano žvaigždžių sportas – būtinas dalykas. Juk nuolat žurnalų puslapiuose ar televizorių ekranuose mirguliuojančios garsenybės privalo atrodyti nepriekaištingai, o išsaugoti gražų kūną joms geriausiai padeda sportas. Kiekvienas žmogus turi mėgstamą sporto šaką, kuri, jo manymu, yra efektyviausia.
Renee Zellweger
Renee Zellweger / AOP nuotr.

Renee Zellweger (41)
Treniruoklių salėje „išsivalo“ smegenis

Ši aktorė, kuriai filmuojantis kino juostuose apie Bridžitą Džouns teko priaugti 10, o vėliau net 15 kilogramų, tikrai žino efektyvius svorio metimo būdus. Renee priaugtus kilogramus numetė laikydamasi itin griežtos dietos ir darydama šuoliukų pratimus.
Sportas Renee teikia didelį malonumą ir padeda pajusti harmoniją. „Man geriausia terapija – sporto salė. Kai galvoje prisikaupia daugybė nereikalingų minčių, tuomet įteikiu sau dovaną – einu į sporto salę tam, kad pabūčiau su savimi, „išsivalyčiau“ smegenis, apgalvočiau tuos dalykus, dėl kurių nerimauju. Ir visa tai vyksta tada, kai sportuoju“, – prisipažįsta R. Zellweger.

AOP nuotr./Madonna
AOP nuotr./Madonna

Madonna (52)
Darbas, darbas ir dar kartą darbas

Popkaralienė sportui skiria tiek daug dėmesio, jog susidaro įspūdis, kad ji ruošiasi ne pasirodymui scenoje, bet olimpinėms žaidynėms. Kasdien intensyvioms treniruotėms dainininkė skiria daugiau nei tris valandas.
Kiekvieną rytą Madonna pradeda nuo jogos pratimų. Po pusryčių atlikėja eina į Pilateso treniruotę, o po pietų jos laukia dar viena sporto valanda. Tai gali būti bėgimas, dviračio mynimas, karatė, plaukimas, pratimai treniruoklių salėje, aerobika arba jodinėjimas.

AOP nuotr./Gwyneth Paltrow
AOP nuotr./Gwyneth Paltrow

Gwyneth Paltrow (37)
Pratimų įvairovė

Gwyneth gražaus kūno paslaptis – pratimų įvairovė. Treniruočių programą jai asmeniškai sudaro Tracy Anderson, kuri yra asmeninė Madonnos trenerė. Nuo 25–erių G. Paltrow kiekvieną dieną praktikuoja jogą. Vėliau kino garsenybė susidomėjo Pilateso treniruotėmis, tačiau tokių rezultatų, kokių sportuojant su Tracy, jai dar nepavyko pasiekti.
 Pagrindinė Tracy nuostata – daryti kuo įvairesnius pratimus. Pasak trenerės, tik laikantis šio principo krinta svoris, o kūnas darosi tvirtesnis ir lankstesnis. T. Anderson rekomenduoja bėgimą derinti su šuoliukais per virvutę, šokius – su dviračio mynimu, pritūpimus – su pilvo preso pratimais.

AOP nuotr./Geri Halliwell
AOP nuotr./Geri Halliwell

Geri Halliwell (38)
Joga geriau už bet kokius vaistus

Kai Geri dainavo grupėje „Spice Girls“, ji nebuvo patenkinta savo kūnu: moteris tik nualino nervų sistemą įvairiausiais būdais bandydama numesti svorio. Tačiau vėliau atlikėja susidomėjo joga ir pasiekė trokštamų rezultatų.
„Ilgai ieškojau būdų, kaip sau patikti. Ypač troškau, kad pagaliau nesijaudinčiau dėl savo kūno. Galų gale pradėjau praktikuoti jogą, kuri man padėjo ir iki šiol padeda išsaugoti tokias kūno formas, apie kurias visą laiką svajojau. Joga daro mus stiprius ir energingus. Jai neprilygs jokie vaistai! Jei patikėsite joga, ji jums atsakys tuo pačiu“, – įsitikinusi Geri.

AOP nuotr./Naomi Campbell
AOP nuotr./Naomi Campbell

Naomi Campbell (40)
Boksas padeda tvardytis

Ne paslaptis, kad gražuolė Naomi garsėja ūmiu būdu. Draugai, norėdami padėti Juodajai Panterai suvaldyti emocijas, pasiūlė jai lankyti bokso treniruotes. N. Campbell paklausė patarimo ir jau kelerius metus reguliariai lankosi bokso salėje.
Pastebima, kad Juodosios Panteros pykčio priepuolių labai sumažėjo. Gražuolės teigimu, boksas ne tik padeda išlieti susikaupusią įtampą, kontroliuoti nervus, bet ir puikiai stangrina kūno raumenis.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius