Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kunigaikštienė Sarah Ferguson britų karališkųjų vestuvių dieną praleido džiunglėse

Jorko kunigaikštienė Sarah Ferguson mano, kad britų karališkoji šeima pasielgė teisingai, praėjusį mėnesį nepakvietusi jos į princo Williamo vestuves, nes kunigaikštienė pati atstūmė karalienę ir jos draugiją.
Sarah Ferguson
Sarah Ferguson / „Scanpix“ nuotr.

Buvusi princo Andrew sutuoktinė bei princesių Beatrice ir Eugenie motina karališkųjų vestuvių dieną leido atokiose Tailando džiunglėse, mėgindama nekreipti dėmesio į tai, kad nebuvo pakviesta į prabangią puotą. Ji prisipažįsta, kad gyvenime padarė tiek daug klaidų, kad ir pati nesitikėjo gauti kvietimą.

Oficialiai karališkajai šeimai nebepriklausanti S.Ferguson pasižymėjo per ilgą skyrybų procesą ir mėginimu gauti atlygį už verslo susitikimo su princu Andrew suorganizavimą.

Moteris pripažįsta, kad karališkajai šeimai ji buvo kaip rakštis.

„Išgyvenau tokį laikotarpį, kai jaučiausi visiškai niekam tikusi, todėl aišku, kodėl jie manęs nepakvietė... Jaučiu, kad savo elgesiu pati juos atstūmiau“, – Oprah Winfrey pokalbių laidoje sakė kunigaikštienė.

Todėl ji nenorėjo būti Londone, kai vyko vestuvės, į kurias buvo pakviestas jos buvęs vyras ir dukterys.

„Nusprendžiau vykti į Tailandą ir pabūti tokioje vietelėje, kuri vadinasi Kamelija... Džiunglės mane priglaudė... Visą dieną kankinausi, savęs klausinėdama ir apgailestaudama: kodėl padariau tokią klaidą... Kodėl padariau tiek daug klaidų. Tam paskyriau geras tris valandas“, – atviravo 51-erių S.Ferguson.

Kunigaikštienė taip pat prisipažįsta, kad jai nebuvo lengva nedalyvauti vestuvėse.

„Norėjau ten būti su savo mergaitėmis ... padėti joms apsirengti ir važiuoti ten su visa šeima. Sunku buvo ir todėl, kad paskutinį kartą prie to altoriaus žengusi nuotaka buvau aš“, – kalbėjo ji.

Pasak kunigaikštienės, buvęs vyras nepagailėjo jai paguodos žodžių.

„Mes kalbėjomės visą rytą ir jis sakė: „Viskas gerai. Neužmiršk, kad mūsų šventė buvo tokia graži. Mūsų vestuvės buvo nuostabios“... Jis leido man pasijusti lyg dalyvaučiau balandžio 29 dienos šventėje“, – pasakojo S.Ferguson.

Net ir džiunglėse kunigaikštienei pavyko užmesti akį į vestuvių ceremoniją, kuri buvo transliuojama daugelyje pasaulio šalių.

Jos nuomone, princo nuotaka Chatherine atrodė „neapsakomai gražiai“.  

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius