Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kylie Minogue savo pasirodymui Vilniuje užsisakė 11 tūkst. litrų vandens

Už mėnesio į gastroles po pasaulį išvykstanti Kylie Minogue gerbėjams žada įspūdingą muzikos, šviesos, oro akrobatikos ir šokio šventę, rodo koncertų organizatoriams pateikti techniniai reikalavimai. Dar labiau sustiprinti popmuzikos dievaitės koncertų įspūdį ir įtaigumą turėtų net iki 100 pėdų aukštyn iš scenos šausiančios vandens srovės.
Kylie koncerto scena
Kylie koncerto scena / „SEVEN Live“ nuotr.

Tam Kylie Minogue užsisakė apie 11 tūkst. litrų vandens. Jis pasirodymo metu nuolat cirkuliuos sistemoje šaudamas į viršų ir atgaivindamas ištikimiausius atlikėjos gerbėjus scenos viduryje įrengtoje „Splash Zone“, o kitiems žiūrovams sukurs nematytą reginį.

„Neabejoju, kad K.Minogue koncertas bus vienas iš visų ryškiausių pasirodymų Lietuvoje. Tai galima prognozuoti iš mums pateikto techninių reikalavimų sąrašo, kaip parengti areną pasirodymui, ir to, kaip Kylie planuoja išnaudoti pažangiausią sceninę techniką bei erdvę.

Lietuviams tai bus dar nematytas koncerto ir šokių muzikos bei specialiųjų efektų derinys, kurio nepamirš tiek norintys gerai pašėlti K.Minogue šokių muzikos gerbėjai, tiek žiūrovai, stebėsiantys jos koncertą iš sėdimų vietų“, – sakė „SEVEN Live“ generalinis direktorius Juras Vėželis.

Sukurti lietuviams dar nematytą K.Minogue pasirodymą padės į gastroles atlikėją lydėsianti 120 žmonių komanda, sudaryta iš  geriausių garso, šviesos bei scenografijos specialistų, kelios dešimtys šokėjų, dainininkų ir oro akrobatų. Į atlikėjos gastroles gabenama daugiau nei 45 tonas sverianti įranga, vertinama apie 25 mln. JAV dolerių.

Labiausiai dainininkės gerbėjus turėtų nustebinti specialiai šioms gastrolėms sukurta širdies formos scena, laikoma viena pažangiausių ir sudėtingiausių, skirtų pasirodymams arenoje. Ją sudaro daugiau nei milijonas sudedamųjų dalių, tarp kurių – 7 liftai, lietaus užuolaidos, vandens fontanai ir 30 aukštyn šaunančių vandens srovių.

Scenos apšvietimu rūpinasi vienas garsiausių pasaulyje šviesos dizainerių Nickas Whitehouse'as. Joje bus įrengta daugiau nei 600 šviestuvų, tarp kurių – 300 pasirodymą pagyvinančių judančių kompiuterinių galvų. Nevaržomai judėti ir skraidyti ore K.Minogue komandai padės per visą sceną įrengta speciali įranga. Tokia skriejimo įranga taip pat naudojama „Žmogaus-voro“ pasirodymams garsiajame Brodvėjaus teatre Niujorke.

Įspūdingą scenos dizainą garsiosios australų atlikėjos pasirodymams sukūrė kompanija „TAIT Towers”, bendradarbiaujanti su tokiomis muzikos žvaigždėmis kaip „The Rolling Stones”, U2, Madonna, Roger Waters, Britney Spears ir daugeliu kitų.

„Siemens“ arenoje vasario 26 d. K.Minogue pasirodys su 26 šokėjais, 9 grupės muzikantais, 2 dainininkais ir 8 oro akrobatais. Koncerto metu žiūrovai galės išvysti per 200 skirtingų sceninių kostiumų.

Į pirmąkart Lietuvoje vyksiantį K.Minogue pasirodymą bilietai sėdimose vietose jau išpirkti, bet gerbėjai dar gali įsigyti stovimų bilietų. Bilietus į vienos populiariausių pasaulyje popatlikėjų pasirodymą platina bendrovė „Tiketa“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius