Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

La Toya Jackson mano, kad ją nori nužudyti

La Toya Jackson, kaip pranešama, gyvena nuolat bijodama – moteris mano, kad kažkas nori ją nužudyti.
La Toya Jackson
La Toya Jackson / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Dainininkė mano, kad jos gyvybei gresia pavojus, nes ji per daug žino apie brolio Michaelo Jacksono nužudymą. Pasak šaltinių, La Toya įsitikinusi, kad atsidūrė tų pačių žmonių, kurie troško brolio mirties, taikiklyje. Atlikėjos teigimu, M.Jacksonas buvo nužudytas, nes „buvo vertas daugiau miręs nei gyvas“.

„La Toya yra tikra, kad kažkas sumokėjo asmeniniam Michaelo gydytojui Conradui Murray, kad šis jį nužudytų. Jie buvo įsitikinę, kad uždirbs iki milijardo JAV dolerių iš jo mirties“, – sakė bulvarinio JAV laikraščio „National Enquirer“ šaltinis. La Toya artimiems bičiuliams yra prasitarusi, kad gali įvardyti paslaptinguosius žmones, dirbusius su C.Murray, kai mirė M.Jacksonas. „Ji neabejoja, kad jie nužudė jos brolį ir jiems nesudrebėtų ranka Anapus nusiųsti ją pačią. La Toya žino, kad daug žmonių prarastų daug ką, jei paaiškėtų tiesa“, – tvirtino šaltinis. 53-ejų dainininkė baiminasi ne tik dėl savo, bet ir dėl kitų Jacksonų šeimos narių.

„Ji sako, kad jos informacija sensacinga, o gydytojas tikrai nebuvo vienintelis piktadarys. Dabar La Toya labai atsargiai renkasi žmones, su kuriais kalba, ir vietas, į kurias eina. Ji lankosi tik sausakimšuose restoranuose ir neina apsipirkti sutemus“, – sakė šaltinis. La Toya ir anksčiau yra viešai pareiškusi, kad popkaralius buvo nužudytas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius