Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lady Gaga įkvėpimo sėmėsi iš filmo „Rokis“

Lady Gaga įkvėpimo savo naujausiam kūriniui „Born this Way“ sėmėsi iš Sylvesterio Stallone's vaidmens filme apie boksininką „Rokis“.
Lady Gaga
Lady Gaga / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Lady Gaga

Popmuzikos žvaigždė prisipažįsta, kad mėgsta šį filmą, o idėją naujam jos albumui pasufleravo 1985 metų filme „Rokis IV“ dominuojanti kovos tema.

„Filme man labiausiai patinka ta vieta, kai buvęs treneris sako Rokiui: „Jis ne mašina. Jis žmogus. Sužeisk jį, ir, pajutęs savo kraujo skonį, jis tavęs bijos“, – pasakojo ji interviu žurnalui „Rolling Stone“.

„Žinau, kad tai skamba kvailai, bet aš galvojau apie tokias mašinas muzikos industrijoje. Pradėjau galvoti, kaip priversti muzikos industriją kraujuoti ir priminti, kad ji yra žmoniška, o ne mašina“, – sakė ji.

Ne pirmą kartą dainos „Poker Face“ atlikėja kalba apie savo simpatijas boksui.  Neseniai viename interviu britų žiniasklaidai Lady Gaga pavadino Rokį „idealiu vyru“.

„Niekada nenorėjau būti roko muzikos žvaigždė. Norėjau būti mergina. Niekad nenorėjau būti Rokis, bet norėjau būti Adriana – jo mergina“, – atviravo ji.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius