Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lady GaGa nori vyro ir vaikų

Be įprasto ekstravagantiško apdaro, akis rėžiančio makiažo ir „puokštės“ ant galvos ant vieno žurnalo viršelio pasirodžiusi Lady GaGa atrodė tokia normali, kad daugelis net suabejojo, kad tai ji.
Lady GaGa
Lady GaGa / AFP/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 2 Vaikai Lady Gaga

Nusifotografavusi ilgais šviesiais banguotais plaukais ir seksualiu korsetu atlikėja atrodė labiau romantiška nei provokuojanti, kaip kad dažniausiai jai nutinka. Dailymail.co.uk žurnalistai net pareiškė, kad stebėtinai pasikeitusi Lady GaGa panaši į supermodelį. Esą ant „Elle“ viršelio esančios merginos tapatybę galima nustatyti tik iš kairės rankos žasto vidinę pusę puošiančios tatuiruotės.

Sausio mėnesio viršelį papuošusi 23-ejų Lady Gaga, kurios tikrasis vardas Stefani Germanotta, interviu žurnalui papasakojo ir apie savo troškimą sukurti šeimą. „Per artimiausius 8–10 metų noriu susilaukti vaikų, kad mano tėtis galėtų pasūpuoti anūkus. Taip pat trokštu vyro, kuris mane mylėtų ir palaikytų tokią, kokia esu. Dabar tikrai nemesčiau karjeros dėl vyro“, – atviravo atlikėja.

Kaip atrodo Lady GaGa ant  „Elle“ viršelio, pažiūrėti galite čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius