Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lady GaGa parodė, kokia ta „gagiška“ meilė (nuotraukos)

Ekscentriškoji Lady GaGa jau kurį laiką neturėjo vaikino, kalbėjo apie celibatą, kai kurių buvo pakrikštyta hermafroditu, o pati buvo užsiminusi esanti biseksuali. Pagaliau kalbos apie ją gavo naujo peno – dainininkė ilsėdamasi Prancūzijoje, Sant Tropeze, mylavosi su mergina.
Lady GaGa
Lady GaGa / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 2 Meilė Lady Gaga

Trumpą pertrauką tarp koncertų ištaikiusi Lady GaGa, kuri yra bene geidžiamiausia atlikėja viso pasaulio scenose, nutarė laiką leisti Europoje. Jachtoje prie Prancūzijos krantų ji patvirtino savo žodžius apie biseksualumą, demonstruodama švelnumą žurnalistų neatpažintai tamsiaodei garbanei brunetei.

Liudininkų teigimu, ilsėdamosios saulėje 24-erių Lady GaGa ir jos draugė visai nesijaudino dėl paparacų dėmesio ir mėgavosi ne viena intymia ir erotiška akimirka. „Jos buvo susidomėjusios tik viena kita. Atrodė, kad puikiai leidžia laiką“, – Dailymail.co.uk sakė šaltinis.

Jos buvo susidomėjusios tik viena kita.Britų žurnalistų teigimu, nieko nuostabaus, kad populiari atlikėja kurį laiką atostogauja, mat turo metu per pastaruosius keletą pasirodymų turėjo kvėpavimo problemų. Kadangi dėl tarp gerbėjų kilo daug diskusijų, kalbėdama su „The Times“ žurnalistais žvaigždė paaiškino: „Esu labai susijusi su savo teta Joanne, kuri mirė nuo vilkligės (tai lėtinė uždegiminė autoimuninė liga, pažeidžianti įvairias organų sistemas ir organus, – red. past.). Tai labai asmeniška, tačiau nenoriu, kad mano gerbėjai dėl to jaudintųsi.“

Lady GaGa taip pat paneigė kalbas, kad turi mitybos sutrikimų, ir patikino retai vartojanti kvaišalus. „Mažytė ekstazio tabletė dar nieko nenužudė, bet aš nevartoju narkotikų. Nebeliečiu kokaino. Nerūkau. Na, gal kartais vieną kitą cigaretę. Ir leidžiu sau išgerti truputį viskio, kai dirbu. Jis šiek tiek išlaisvina mano protą“, – sakė atlikėja ir pridūrė, kad rūpinasi balsu, suprasdama, kaip svarbu, jog scenoje jis skambėtų sveikai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius