-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lady Gaga ryžosi fotografuotis be makiažo: „Nepasidažiusi aš vis tiek ta pati Lady Gaga“

Viena garsiausių šių dienų atlikėjų Lady Gaga naujausiam žurnalo „Harper's Bazaar“ viršeliui nusifotografavo nepasidažiusi. Nors tai – jokia naujiena garsenybių pasaulyje, tačiau visiškai „natūralią“ šią ryškų įvaizdį pamėgusią atlikėją pamatyti galima itin retai.
Žurnalo viršelis su nepasidažiusia Lady Gaga
Lady Gaga / „Harper's Bazaar“ nuotr.
Temos: 1 Lady Gaga

Spalio mėnesio žurnalo viršeliui 25-erių Lady Gaga pozavo visiškai „šviežia“. Negana to, dainininkė atvirai papasakojo apie tai, kokia asmenybė slepiasi po įmantriais jos kostiumais.

„Nesvarbu, ar esu ryškiai pasidažiusi ar visai be makiažo – visada esu tokia pati savo vidumi“, – sakė atlikėja. Tačiau nepaisant tokio požiūrio, ji neneigė, kad sceninis įvaizdis labai svarbus. Lady Gaga pasakojo išskirtinai besistengianti apsirengti kasdien, nes, jos nuomone, tai jos kuriamo meno dalis.

„Nemanau, kad tai natūralu, tačiau įvairios stiliaus išmonės ir gudrybės – naujoji ateitis. Svarbiausia, kad darydamas savo darbą būtum nuoširdus ir sąžiningas savo gelmėse, – žurnalui aiškino populiari atlikėja. – Manau, kad žavingiausia mano ir publikos santykių dalis ta, kad jie nuolat tikisi iš manęs ko nors neįtikėtino.“

Net susikūrusi ekscentriškos asmenybės įvaizdį Lady Gaga tikino esanti laisvos sielos ir jaučiasi patogiai tiek išsipusčiusi ir šokiruojanti, tiek nuoga. „Kai buvau visai vaikas, lakstydavau aplink kambarį nuoga. Tai mano auklę varydavo iš proto“, – juokėsi dainininkė. Ji teigė užsiimanti joga ir bėgiojanti tam, kad savo kūną išlaikytų sveiką. „Taip pat sveikai maitinuosi. Kita vertus, mano darbas mane savotiškai pamaitina. Tad mano kūno formos – sunkaus darbo rezultatas“, – sakė ji.

Laiko ilsėtis nėra

Lady Gaga, kurios tikrasis vardas yra Stephanie Germanotta, pasakojo žurnalistams pripratusi daug laiko leisti viena. „Kai esi toks vienišas kaip aš, pripranti prie vienatvės ir imi ją vertinti‘“, – sakė ji. Atlikėja pasakojo, jog net tuomet, kai nerengia koncertinių turų, dirba po 16–20 valandų per dieną. „Kai esu viena, aš rašau, įsivaizduoju, kuriu dalykus. Sprendžiu, kokių būsimų pasirodymų norėčiau... Daug laisvo laiko neturiu...“ – pripažino ji.

Daugiau Lady Gagos nuotraukų žurnalui „Harper's Bazaar“ galite rasti paspaudę čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius