Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lady GaGa užkariavo ir amerikietiškąjį „Vogue“

Lady GaGai nusišypsojo laimė papuošti amerikietiškojo žurnalo „Vogue“ viršelį, kuriam modelius atrenka mados guru vadinama šio leidinio vyriausioji redaktorė Anna Wintour.
Lady Gaga
Lady Gaga / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Ekscentrišku stiliumi garsėjanti ir daugybę leidinių ne kartą puošusi atlikėja įsitaisė ant kovo mėnesio mados ir gyvenimo būdo žurnalo „Vogue“ viršelio. „Jie mokykloje mane vadindavo kiškiadante. O dabar esu „Vogue“ grožio karalienė!“ – savo socialinio tinklalapio „Twitter“ profilyje parašė Lady GaGa ir kartu išplatino dar prekyboje nepasirodžiusio žurnalo viršelio nuotrauką.

Iš pat pradžių ne visi patikėjo, kad tai gali būti tikrasis „Vogue“ viršelis, tačiau žurnalo atstovai MTV patvirtino, kad jis autentiškas. Anksčiau leidinio redaktorė A.Wintour neigė kalbas apie Lady GaGos pasirodymą „Vogue“ ir tvirtino nekalbėsianti apie būsimus žurnalo numerius.

 „Twitter“ nuotr./Lady GaGa ant amerikietiškojo „Vogue“ viršelio
Lady GaGa ant naujojo „Vogue“ viršelio

Ant kovo mėnesio žurnalo dainininkė nufotografuota trumpu rožiniu peruku, vilkinti graikiško stiliaus suknelę ir sudėjusi sau rankas ant klubų. Antraštė byloja „Born This Way“ (liet. „Taip gimiau“). Taip pavadintas ir trečiasis studinis dainininkės albumas. Viršelio nuotraukos autorius –  garsus mados fotografas Mario Testino.

Naujas kūrinys

Lady GaGa per vasario 13-ąją vyksiančius „Grammy“ apdovanojimus pristatys naują savo kūrinį „Born This Way“. „Tai bus labai gėjiška daina, be abejonės. Bet ji puikiai tiks ir visiems išsišokėliams, atsiskyrėliams, keistuoliams, visiems tiems, kas jaučiasi kitokie. Jos muzika pritrenks“, – apie bičiulės būsimą dainą atsiliepė tinklaraštininkas Perezas Hiltonas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius