Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lagerfeldas atsitraukė nuo Chanel klasikos (nuotraukos)

„Chanel“ mados namų vyriausiasis dizaineris Karlas Lagerfeldas antradienį Paryžiaus karališkuosiuose rūmuose pristatė 2010–2011 metų rudens ir žiemos aukštosios mados kolekciją, įkvėptą Romanovų caro šeimos prabangos ir blizgesio.
K.Lagerfeldas
K.Lagerfeldas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Atsitraukęs nuo firminių juodų tvido švarkų, baltos apdailos ir perlų spalvos siūlų K.Lagerfeldas pirmenybę suteikė sijonams ir suknelėms iki kelių.

Drabužiai buvo dosniai papuošti auksiniu brokatu, sudėtingais siuvinėtais raštais ir kailiu. Tarp vyraujančių spalvų – šiltų atspalvių tamsiai raudona ir ruda, primenančios tamsius bizantiškų bažnyčių koridorius ir XVIII amžiaus gobelenus.

Manekenės ėjo podiumu, kurio centre buvo didžiulis liūtas – Coco Chanel mados namų legendinės įkūrėjos Zodiako ženklas.

Nors vyravo prabangos atmosfera, K.Lagerfeldas pabrėžė siekęs drabužių paprastumo. Be to, nė viena iš pristatytų suknelių nebuvo iki grindų, nors tai yra aukštosios mados kolekcijų tradicija.

„Mums teko truputį nusirengti. Tačiau tai nereiškia, kad mes sukūrėme nuobodžius, minimalistinius, surogatinius ar įmantrius drabužius“, – paaiškino modeliuotojas reporteriams.

Kai kurie apžvalgininkai pabrėžė, kad K.Lagerfeldas kur kas toliau atsitraukė nuo pagrindinių mados namų principų nei pripažino. Susižavėjimą pristatymo pradžioje sukėlę tvido švarkai ir avietinė suknelė gerokai užgožė finalinius drabužius, siūtus iš aukso spalvos audinių.  

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius