-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Laimę Lietuvoje kambodžietei Yalin Mey–Polujanskas apkartino vyro neištikimybė

Ji buvo jam atsidavusi ir to paties tikėjosi iš jo. Bet jam labiau rūpėjo linksmybės iki paryčių moterų draugijoje.
Yalin Mey-Polujanskas
Yalin Mey-Polujanskas / „Scanpix“ nuotr.

Kai Yalin Mey–Polujanskas po penkerių santuokos metų nusprendė skirtis su į Lietuvą ją atviliojusiu Jurgiu Polujansku, sunkiausia buvo pasakyti tėvams – Kambodžoje antrąją pusę renkamasi visam gyvenimui. Lietuvoje Yalin pamėgo laisvę ir nebenori grįžti pas artimuosius į gimtąją Kambodžą. Apie tai rašo „Lietuvos ryto“ priedas „Gyvenimo būdas“.

Kambodžietė Y.MeyPolujanskas apsisprendė – ji lieka Vilniuje. Ir visai nesvarbu, kad vyras, dėl kurio atvyko į Lietuvą, jau kurį laiką gyvena Šveicarijoje, o šalia jo – nauja draugė. Ir nesvarbu, kad šiuo metu Vilniuje neturi ką veikti.

Viename televizijos dainų projekte išgarsėjusi trisdešimtmetė Yalin tiesiog žydi ir stebina aplinkinius ne tik egzotiška išvaizda, bet ir skardžiu juoku bei puikia nuotaika.

„Aš laiminga be Jurgio“, – tvirtai ištarė iš Kambodžos kilusi pusiau kinė, pusiau khmerė, nors skyrybos jos šalyje yra didžiulė tragedija.

„Scanpix“ nuotr./Yalin Mey su buvusiu vyru Jurgiu Polujansku
„Scanpix“ nuotr./Yalin Mey su buvusiu vyru Jurgiu Polujansku

Metas, kai Yalin užsidariusi namuose liūdėjo ir ieškojo atsakymų, kodėl nesusiklostė santykiai su vyru, kuriam buvo visiškai atsidavusi, jau praeityje.

Kambodžietei nebeprimena Jurgio kiekviena Vilniaus gatvelė, kiekvienas restoranas ar baras. Po oficialių skyrybų Yalin atsikratys ir vyrą primenančios pavardės.

Šiemet Šv.Valentino dieną Yalin buvo be Jurgio. Nors ši diena jiems – ne tik įsimylėjėlių šventė.

Tądien prieš penkerius metus migdolinių akių Yalin Kambodžoje prisiekė amžiną meilę šviesiaakiam lietuviui Jurgiui.

„Aš tikiu meile, sėkme ir stebuklais. Niekam neleisiu sužlugdyti šio tikėjimo“, – optimizmu tryško Yalin, jau pamiršusi nuoskaudas dėl nesusiklosčiusių santykių su vyru.

Yalin jau kuria naujo gyvenimo planus, kuriuose – daug nuotykių, spalvų ir, be abejo, meilės.

Jurgio silpnybė kitų moterų draugijai nepalaužė Yalin tikėjimo savimi. Moteris neabejoja, kad atsiras vyras, kuris sugebės įvertinti jos grožį ir seksualumą.

„Gali klausti savęs, kas yra blogai, kodėl vyras tavęs nenori? Bet gali galvoti ir kitaip: „Kas blogai tau, vyre, kad tau vis nepakanka?“ – apie moters ir vyro santykius filosofavo kambodžietė.

Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./Yalin-Mey Polujanskas
Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./Yalin-Mey Polujanskas

Ji pasirengusi mokytis ir klysti. Moteris nebenori nuolankiai sekti paskui kitą. Yalin trokšta įrodyti sau ir kitiems, kad gali pati kurti savo gyvenimą.

Nors praėjusią vasarą įkurtą masažo saloną dėl ekonominio sunkmečio Yalin turėjo parduoti, Vilniuje ji lieka ir dėl jųdviejų su Jurgiu dukters puspenktų metų Sidney.

Mergaitė gimė Lietuvoje. Savo išvaizda iš kitų vaikų išsiskirianti Sidney puikiai pritapo dvikalbiame – lietuvių ir rusų darželyje.

Netrukus į Lietuvą grįš ir Jurgis. Yalin viliasi, kad tuomet dukterį jis matys ne kartą per mėnesį, bet kur kas dažniau.

„Sidney labai myli tėvelį, pasiilgsta jo. Viską, ką ji turi, laiko savo tėveliui“, – šypsojosi Yalin.

Bet Yalin su Jurgiu nebuvo gerai.

„Suvokiau, kad po skyrybų su Jurgiu manęs laukia begalės naujų dalykų. Pavyzdžiui, laisvė. Aš net negalėjau įsivaizduoti, kaip malonu sulaukti tiek daug dėmesio iš kitų vyrų. Turiu pripažinti, kad man tai labai patinka“, – juokėsi flirtuoti su vyrais dabar nebevengianti Yalin.

Galbūt kitas vyras ir padėjo kambodžietei užmiršti Jurgį, dėl kurio ji atvyko į nežinomą šalį? Yalin tvirtina, kad kito vyro nėra. Kol kas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius