-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Ledinio vandens iššūkį priėmė ir Houmeris Simpsonas, estafetę jis perduoda Nedui Flandersui

„Ice Bucket Challenge“ pasiekė net ir animacijos pasaulį – lediniu vandeniu apsiliejo žiūrovų dievinamas „Simpsonų“ herojus Houmeris Simpsonas.
Houmeris Simpsonas priima ledinio vandens iššūkį
Houmeris Simpsonas priima ledinio vandens iššūkį / Kadras iš vaizdo įrašo
Temos: 1 „Simpsonai“

Animacinio serialo „Simpsonai“ prodiuseriai paviešino vaizdo įrašą, kuriame iki pusės nuogas Houmeris Simpsonas apipilamas kibiru ledinio vandens.

Savo ruožtu Houmeris Simpsonas „Ice Bucket Challenge“ iššūkiui nominavo kaimyną Nedą Flandersą, bičiulį Lenį bei realią asmenybę nekilnojamojo turto magnatą Donaldą Trumpą.

Houmeris Simpsonas ketino lengvai praslysti – ant savęs jis užsipylė tik stiklinę vandens ir pradėjo aimanuoti, kaip jam šalta. Tačiau jo laukė siurprizas: išdaigininkas Bartas iš sraigtasparnio ant tėvo užpylė ne tik vandens, bet ir užmetė pingvinų, baltąjį lokį, ledo ritulininkų komandą, sniego senį, ledų vagonėlį ir k.

VIDEO: Houmeris Simpsonas priima ledinio vandens iššūkį

„Ice Bucket Challenge“ akcija prasidėjo liepos mėnesį ir per socialinius tinklus labai sparčiai paplito per visą pasaulį. Šios akcijos tikslas – padėti surinkti pinigų organizacijai, ieškančiai vaisto nuo nepagydomos ligos šoninės amiotrofinės sklerozės (ALS).

Prie akcijos noriai jungiasi ryškiausios pramogų pasaulio žvaigždės, tarp kurių yra Britney Spears, Tomas Cruise'as, Robertas Downey jaunesnysis, Oprah Winfrey, Jennifer Lopez, Justinas Bieberis ir daugelis kitų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius