Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Legendinį Elą Bandį vaidinęs Edas O'Neillas pagerbtas Holivudo Šlovės alėjoje

Legendinio JAV televizijos serialo „Vedęs ir turi vaikų“ aktorius Edas O'Neillas šią savaitę buvo pagerbtas žvaigžde Holivudo Šlovės alėjoje. Aktorius, vaidinęs nelaimingą, tačiau komišku žvilgsniu į gyvenimą žvelgiantį batų pardavėją, savo vardo žvaigždės alėjoje sulaukė būdamas 65-erių.
„Vedęs ir turi vaikų“ serialo nuotrauka.
Davidas Faustino, Katey Sagal, Edas O'Neillas ir Christina Applegate / „Scanpix“ nuotr.

Aktorius į ceremoniją atėjo vilkėdamas paprastus džinsus ir marškinėlius bei kaip ir dauguma jo vaidintų personažų, nuolat pokštavo ir džiugino susirinkusiuosius kandžiomis replikomis.

Pats aktorius sakė nesitikėjęs būti pagerbtas Šlovės alėjoje. „Vieną dieną paskambino mano vadybininkas ir pasakė, kad man ketinama skirti Žvaigždę. Aš iškart paklausiau: kodėl? Tiesą sakant, vos neatsisakiau to, nes man visada Šlovės alėja atrodė per daug išpūstas reikalas – kažkokių žmonių vardai ant šaligatvio, kur ant tavo vardo gali spjaudyti bet kuris praeivis. Tačiau užsiminiau apie tai savo 11-metei dukrai ir ji pasakė: „Tėti, tu privalai priimti tą Žvaigždę. Jei atsisakysi, vadinasi, esi išprotėjęs.“ Ir tada aš persigalvojau, supratau, kad tai kažkas, kuo gali didžiuotis, nes tave ir tavo darbą kažkas įvertina“, – pasakojo komikas.

Paklaustas, ką mano apie savo personažą seriale „Moderni šeima“, kuris yra vedęs perpus už save jaunesnę moterį, aktorius juokavo: „Jūs tik pagalvokite, kažkur šiame pasaulyje šią akimirką gimė mergaitė, kuri bus kita mano žmona.“

Palaikyti aktoriaus atėjo ne tik jo žmona Catherine, su kuria jis augina 2 vaikus bei kartu gyvena jau 25-erius metus, bet ir svarbiausios jo moterys televizijos ekrane – žmoną Pegę seriale „Vedęs ir turi vaikų“ vaidinusi aktorė Katey Segal bei dukrą Kelę įkūnijusi Christina Applegate. Taip pat aktorių sveikino ir seksualioji kolumbietė Sofia Vergara, kuri itin populiariame humoristiniame seriale „Moderni šeima“ vaidina Edo personažo žmoną.

Keletą ceremonijos nuotraukų galite pamatyti čia.

Netikėtas, tačiau aktorių ir kitus pralinksminęs sutapimas – E.O'Neillo žvaigždė alėjoje bus priešais batų parduotuvę.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius