Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Leona Lewis išsiskyrė su mylimuoju

Britų atlikėja Leona Lewis pastaruosius vakarus koncertuodama Didžiojoje Britanijoje sužavėjo savo gerbėjus įspūdingais pasirodymais, tačiau pati ji dėl to pernelyg nedžiūgauja. Liūdesio priežastis – skyrybos su vaikystės meile Lou al Chamaa.
Leona Lewis
Leona Lewis / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Leona Lewis

Kaip pranešė dailymail.co.uk, akivaizdu, kad sugadinti poros santykius galėjo stulbinama L.Lewis sėkmė. Dalyvaudama ir iškovojusi pergalę televizijos projekte „X Factor“ ji daugybę laiko skyrė muzikai ir karjerai, o mylimasis, matyt, liko užgožtas „svarbesnių reikalų“.

Teigiama, kad pavojaus varpai porai nuskambėjo jau seniau. Įtarimą žurnalistams kėlė tai, kad buvęs elektrikas L.al Chamaa nepasirodė daugybėje L.Lewis koncertų, o per visą turą atėjo tik į vieną pasirodymą. Nurodoma, kad pagrindinėmis skyrybų priežastimis tapo įtemptas atlikėjos koncertų grafikas ir spaudimas ruošiantis pasirodymams.

L.Lewis atstovai atsisakė patvirtinti nutrūkusius santykius, tačiau tai padarė poros draugai. Jų teigimu, dainininkei labai sunku, nes ji anksčiau ne sykį sakė, esą Lou yra „tas vienintelis“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius