Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lietuvos koncertų organizatoriai patvirtino: su grupe „Red Hot Chili Peppers“ vedamos derybos

Trečiadienį it virusas išplitusi žinia apie galimą roko grupės „Red Hot Chili Peppers“ koncertą Lietuvoje pradžiugino daugelį metų šio kolektyvo viešnagės laukusius gerbėjus.
Grupė „Red Hot Chili Peppers“
Grupės „Red Hot Chili Peppers“ koncertas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Nors Lietuvos kol kas oficialiame „Red Hot Chili Peppers“ koncertinio turo „I'm With You“ tvarkaraštyje nėra, apie planuojamą vizitą į mūsų šalį „Twitter“ parašė grupės bosistas Michaelas Peteris Balzary-Flea (liet. Blusa). „Atvykstame kitą vasarą! Ten ir susitinkame! Valio Lietuvai. Mus žavi vien mintis apie kelionę“, – rašė jis.

„I'm With You“ turo metu „Red Hot Chili Peppers“ pristato šių metų rugpjūtį išleistą to paties pavadinimo naują albumą. Tai pirmasis grupės koncertų turnė nuo 2006–2007 metais vykusio „Stadium Arcadium“. Jo metu su kolektyvu pasirodo gitaristas Joshas Klinghofferis, pakeitęs legendinį grupės narį Johną Frusciante'ą, palikusį grupę 2009-aisiais. Kolumbijoje rugsėjį prasidėjęs turas iki metų pabaigos persikėlė į Europą, kitų metų pradžioje numatomas JAV, o vėl į Europą „Red Hot Chili Peppers“ pasuks 2012-ųjų vasarą. Būtent tada grupė gali užsukti ir į Lietuvą.

Šiuo metu kalbamės. Teoriškai atrodo, kad grupė turėtų atvykti į Lietuvą. Pasirodymas vyktų antroje liepos pusėje.

Organizatoriai mėgina susitarti

„Red Hot Chili Peppers“ vokalistas Anthony Kiedis turi lietuviško išeivių kraujo, tad tikėtina, kad koncertas mūsų šalyje neabejotinai būtų didelėmis raidėmis įrašytas grupės istorijoje. Didžiausios koncertų organizavimo bendrovės Lietuvoje patvirtino 15min.lt besiderantys dėl grupės vizito.

„Daug kas iš Lietuvos renginių organizatorių su jais kalbasi. Ir mes tarp jų. Negaliu patvirtinti, kad grupė atvyks. Tas, kas juos atsiveš, neabejotinai apie tai paskelbs“, – kalbėjo „Galapagų“ prodiuseris Algirdas Barniškis.

Koncertus organizuojančios kompanijos „SEVEN Live“ vadovas Juras Vėželis patvirtino, kad deramasi dėl „Red Hot Chili Peppers“ vizito. „Mes deramės, bet nieko dar nėra aišku. Gali būti, kad atvyks, o gali būti ir ne. Tačiau taip, mes kalbamės. Džiaugiamės, kad bosistas parašė atvyksiantis į Lietuvą“, – sakė jis.

Įmonės „Medusa Concert“ vadovas Remigijus Knabikas, kurio bendrovė dažniausiai veža atlikėjus į Kauno „Žalgirio“ areną, taip pat teigė diskutuojantis su atlikėjų atstovais. „Kol kas sunku pasakyti, kas bus. Kadangi renginys bus vasarą, gali būti, kad jis vyks ir atviroje erdvėje. Šiuo metu kalbamės. Teoriškai atrodo, kad grupė turėtų atvykti į Lietuvą. Pasirodymas vyktų antroje liepos pusėje. Tikriausiai jau greitu metu turėtų paaiškėti, kas ir kada atsiveš „Red Hot Chili Peppers“, – tvirtino R.Knabikas.

Vieninteliai „Makroconcert“ koncertų rengėjai tikino nevedantys derybų su amerikiečių rokeriais. „Mūsų planuose to nėra. Nesiderame“, – sakė komunikacijos vadovas Aivaras Gelžinis.

Tikėkimės, koncertų rengėjų pastangos nenueis perniek, o „Red Hot Chili Peppers“ vokalisto ryšys su Lietuva paskatins įtraukti mūsų šalį į koncertinio turo tvarkaraštį privaloma tvarka.

VIDEO: Red Hot Chili Peppers - The Adventures of Rain Dance Maggie [Official Music Video]

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius