Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lindsay Lohan: „Aš pati esu didžiausias savo priešas“

Neseniai iš reabilitacijos klinikos grįžusi aktorė Lindsay Lohan davė išskirtinį interviu televizijos laidų vedėjai Oprah Winfrey, kuriame išdrįso prabilti apie tamsiausius savo praeities šešėlius.
Lindsay Lohan
Lindsay Lohan / AFP/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Lindsay Lohan

„Aš turiu priklausomybę, – prisipažino 27-erių aktorė. – Praeityje alkoholis man padėdavo pabėgti nuo problemų. Bandžiau kokainą su alkoholiu. Niekada nesijaučiau gerai kitą dieną – kokainą vartojau ne todėl, kad man jis patiko, o todėl, kad jo pavartojusi galėdavau daugiau išgerti. Tą darydavau per vakarėlius – kiti žmonės taip darė, tai dariau ir aš.“

Lindsay Lohan televizijos guru Oprah Winfrey pripažino, kad visada giliai širdyje žinojo, jog jai būtina pagalba. Dabar aktorė viliasi, kad pavyks sėkmingai atsitiesti ir visiems įrodyti, jog ji iš tiesų yra gera aktorė.

„Esu pasiruošusi susigrąžinti tai, kas mane darydavo pačią laimingiausią visą mano gyvenimą, tai yra sunkiai dirbti, siekti savo tikslo ir įrodyti sau, kad galiu. Privalau susigrąžinti žmonių pasitikėjimą manimi, mano karjera. Kol aš būsiu nuoširdi pati sau, dirbsiu tai, ką visą gyvenimą dirbau ir noriu toliau dirbti – niekas negalės man stoti skersai kelio. Aš pati esu didžiausias savo priešas, ir žinau tai“, – pozityviai į ateitį žiūri Lindsay Lohan.

Liepos pabaigoje aktorė grįžo į reabilitacijos klinikos, kurioje praleido pastaruosius tris mėnesius. Į kliniką gydytis ją pasiuntė teismas už tai, kad kad praėjusią vasarą sukėlė eismo įvykį. Jai taip pat buvo paskirta 30 dienų viešųjų darbų ir 18 mėnesių psichologinės terapijos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius