Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lindsay Lohan ir vėl uždaryta į kalėjimą

Aktorė Lindsay Lohan vėl buvo uždaryta į kalėjimą po to, kai penktadienį teismas atsisakė palikti ją laisvėje už užstatą, pranešė AFP.
Lindsay Lohan kalinės rūbais
Lindsay Lohan kalinės rūbais / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Lygtinio paleidimo į laisvę sąlygas pažeidusi aktorė, kaip manoma, už grotų praleis ne mažiau nei keturias savaites. Klausimas, kada ji galės vėl išeiti į laisvę, bus sprendžiamas ne anksčiau kaip spalio 22 dieną. Į kalėjimą L.Lohan šį kartą buvo išsiųsta už tai, kad rugsėjo pradžioje atliktas testas parodė, jog ji vartojo narkotikų.

2007 metais L.Lohan buvo pripažinta kalta vairavusi automobilį apsvaigusi nuo alkoholio ir narkotikų. Už tai jai buvo skirta 84 minučių įkalinimo bausmė ir trejų metų bandomasis laikotarpis. Vėliau bandomasis laikotarpis buvo pratęstas iki ketverių metų.

Pagal bandomojo laikotarpio sąlygas L.Lohan turėjo reguliariai atvykti į teismo posėdžius, nevartoti narkotikų ir alkoholio, o taip pat praeiti gydymo kursą reabilitacijos klinikoje. 2010 metų gegužę L.Lohan neatvyko į teismo posėdį, be to, paaiškėjo, kad ji nesigydė nuo priklausomybės alkoholiui.

Už bandomojo laikotarpio sąlygų pažeidimą tąkart aktorei buvo skirta 90 dienų įkalinimo bausmė. Tačiau už grotų L.Lohan praleido tik 14 dienų. Po to ji iš kalėjimo buvo perkelta į reabilitacijos kliniką ir 22 dienas gydėsi nuo priklausomybės alkoholiui.

Reabilitacijos kliniką aktorė paliko rugpjūčio 24 dieną. Tačiau jau rugsėjo 18 dieną tapo žinoma, kad L.Lohan vėl pažeidė bandomojo laikotarpio sąlygas. Vienas iš testų, kuriuos L.Lohan turėjusi reguliariai atlikti, parodė, jog aktorė vartojo kokainą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius