Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lindsay Lohan turėjo slaptą romaną su Heathu Ledgeriu prieš jo mirtį

Aktorės ir modelio Lindsay Lohan motina Dina, kaip pranešama, išsidavė, kad jos duktė susitikinėjo su australų aktoriumi Heathu Ledgeriu prieš pat jo mirtį.
Lindsay Lohan
Lindsay Lohan / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Dailymail.co.uk duomenimis 23-ejų mergina turėjo slaptą romaną su H.Ledgeriu, kai jis netikėtai mirė nuo vaistų perdozavimo 2008-ųjų sausį. Tokią informaciją žurnalistai sužinojo iš 2008-aisiais vykusio L.Lohan tėvo Michaelio Lohano, kuris paviešino telefoninio pokalbio su Lindsay motina Dina įrašą.

zmones24.lt/Foto naujienai: Mirė aktorius Heathas Ledgeris
Heathas Ledgeris

„Ji susitikinėjo su Heathu, kai jis mirė. Nežinau, ar žinojai, bet ji man pasakė. Jie buvo labai artimi“, – įraše aktorės tėvui sakė jos motina. D.Lohan pabrėžė, kad po skaudžios netekties yra susirūpinusi ir dėl savo dukters likimo. „Kai ji yra išgėrusi ar vartoja psichiką stimuliuojančius vaistus, ji tikrai gali pasielgti kaip Heathas nesusimąstydama nė minutę“, – baiminosi D.Lohan.

Pasirodęs viename JAV televizijos šou L.Lohan tėvas išreiškė susirūpinimą dėl dukters, mat ši vartoja daug stimuliuojančių vaistų. Šie kenkia jos išvaizdai ir nervinei būsenai.

„Lindsay nuostabi mergaitė, bet ji atrodo tarsi būtų sena. Ketinu kreiptis į teismą, kad gaučiau leidimą išsiųsti ją į reabilitacijos kliniką. Tik taip ją galima atplėšti nuo receptinių vaistų“, – apie drastiškas dukters gelbėjimo priemones kalbėjo vyras.

Kategoriškas jo požiūris jau sukėlė barnių su Lindsay motina Dina, kuri buvo pašiurpusi, kad atlikėjos ir aktorės tėvas paviešins visas dukters problemas. „Tai privatu ir nenoriu, kad iškiltų į viešumą“, – sakė ji. Tačiau M.Lohanas gynėsi, neva elgiasi teisingai.

„Metus mėginau pats asmeniškai padėti spręsti jos bėdas, kalbėjomės per jos mamą, jos atstovus. Nieko nesuveikė. Dina ir Lindsay iki šiol mėgina meluoti ir neigia savo bėdas. Man skaudu, kad turiu tą sakyti, bet išmėginau viską“, – apgailestavo vyras.

Pati L.Lohan po H.Ledgerio mirties buvo pastebėta verkianti, tačiau iki šiol niekada nėra užsiminusi viešai paie juos siejusius romantinius santykius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius