-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„L'Oreal“ paveldėtoja Liliane Bettencourt pasiruošusi „branduoliniam karui“ su savo dukra

Kosmetikos milžinės „L'Oreal“ paveldėtoja milijardierė Liliane Bettencourt yra pasiruošusi pradėti „branduolinį karą“ su savo dukra ir paprašė savo advokatų nutraukti pernai jųdviejų sudarytą susitaikymo sutartį, rašo vienas Prancūzijos sekmadieninis laikraštis.
Liliane Bettencourt
Liliane Bettencourt / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 L'Oreal

Su savo 88 metų motina besibylinėjanti Francoise Bettencourt-Meyers siekė, kad ji būtų pripažinta psichiškai neįgalia ir negalinčia vadovauti didžiausiam Prancūzijoje privačiam kapitalui, bet gruodį jos paskelbė išsprendusios savo nesutarimus.

Tačiau L.Bettencourt advokatas Jeanas Rene Farthouat sakė Prancūzijos laikraščiui „Journal du Dimanche“, kad motinos ir dukros santykiai vėl pašlijo.

„Mačiausi su Lilliane Bettencourt penktadienį, ir ji nusiteikusi branduoliniam karui, tačiau mes šiek tiek palauksime prieš imdamiesi veiksmų“, – J.R.Farthouat sakė laikraščiui, o vėliau atkartojo tą pačią poziciją, kalbėdamasis su naujienų agentūra AFP.

Penktadienį advokatas gavo milijardierės laišką, kuriame prašoma „nedelsianti imtis griežtų veiksmų prieš mano dukters veiklą“.

L.Bettencourt nori, kad būtų nutraukta gruodį sudaryta taikos sutartis, taip pat paprašė imtis visų būtinų priemonių, kad ji nebebūtų „persekiojama“ savo dukros, rašo „Journal du Dimanche“.

J.R.Farthouat sakė ketinantis imtis kai kurių parengiamųjų veiksmų, o vėliau susitikti su savo kliente, siekiant, kad šis ginčas toliau nesipliekstų.

Pasak F.Bettencourt-Meyers, jos motinai artimi asmenys, tarp jų garsenybių fotografas Francois Marie Banier naudojosi „L'Oreal“ savininkės patiklumu. Pasak dukters, jog motina dėl savo psichikos būklės nebeįstengia tinkamai tvarkyti savo turto, kuris vertinamas 16 mlrd. eurų.

F.M.Banier buvo įvardytas vieninteliu paveldėtoju 2007 metų gruodį sudarytame L.Bettencourt testamente.

Tačiau L.Bettencourt pernai nutraukė santykius su F.M.Banier ir išbraukė jo vardą iš savo testamento, sužlugdydama viltis paveldėti, kaip pranešama, 1,25 mlrd. eurų.

Po susitaikymo gruodį F.Bettencourt-Meyers advokatas Olivier Metzneris sakė, kad motina ir dukra „nepaprastai džiaugiasi vėl būdamos kartu“ po trejus metus trukusio bylinėjimosi.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius