Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Los Andželo lavoninė atsisakė aktorės Lindsay Lohan padovanotų keksiukų

Skandalingosios Holivudo žvaigždės Lindsay Lohan mėginimas atsiprašyti liko neįvertintas: Los Andželo apygardos lavoninė, kurioje aktorė atlieka teismo skirtus viešuosius darbus, penktadienį nepriėmė jos nupirktų keksiukų, nes įstaigos vadovams pasirodė nepriimtina, kad darbuotojai mėgausis skanėstais šalia mirusių žmonių.
Lavoninės darbuotojai neįsileido keksiukus atgabenusio pasiuntinio.
Lavoninės darbuotojai neįsileido keksiukus atgabenusio pasiuntinio. / „Scanpix“ nuotr.

Filmo „Naujokė“ ("Mean Girls") žvaigždė pradėjo darbą viena diena vėliau negu buvo nurodęs teismas, nes ketvirtadienį 7 val. ryto turėjusi atvykti į darbą ji pavėlavo 20 minučių, kol surado tinkamą įvažiavimą; be to, ją sutrikdė minia reporterių. Tada jai neleista dirbti, nes, anot teisėtvarkos pareigūnų, tą dieną būtų pritrūkę jai privalomų darbo valandų.

Nepatogiai pasijutusi dėl vėlavimo L.Lohan pagalvojo, kad būtų miela, jeigu ji atsiprašytų lavoninės darbuotojų ir pirmąją darbo dieną pavaišintų visus pyragaičiais.

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Lindsay Lohan
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Lindsay Lohan

Deja, šis sprendimas neįtiko vyriausiojo koronerio padėjėjui Edui Winteriui – jis pareikalavo, kad keksiukus atvežęs kurjeris būtų išsiųstas.

„Tai nepriimtina. Mes čia ne tam, kad valgytume“, – E.Winteris sakė tinklalapiui TMZ.com.

Tuo tarpu L.Lohan atstovas pasakojo: „Lindsay paprašė savo padėjėjo paimti priešpiečius iš (greitojo maisto restoranų tinklo) „In-And-Out“ Huntington Parke apie 10.30 val. Apie 11 val. jos padėjėjas grįžo su priešpiečiais, atnešė juos į administracijos skyrių ir išdėliojo maistą ant stalo, kad savanoriai galėtų užkąsti per pertrauką.

„Be to, Lindsay papildomai užsakė keksiukų darbuotojams ir savanoriams. Kai jie buvo atvežti, lavoninės vadovai jų neleido įnešti į pastatą, – pridūrė jis. – Apmaudu, kad Lindsay geri ketinimai nebuvo priimti, kaip ji tikėjosi: ji norėjo atsiprašyti dėl vakarykščio nesusipratimo.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius