Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

M.Jacksonas siekė turėti tobulus vaikus

Net praėjus dviem mėnesiams po popkaraliaus Michaelo Jacksono mirties, jo vardas neapleidžia laikraščių ir naujienų portalų – visų pirma dėl niekaip neįvykstančių laidotuvių, antra – dėl neišaiškintos jo vaikų tėvystės.
Michaelas Jacksonas
Michaelas Jacksonas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Naujausiuose pranešimuose tvirtinama, kad atlikėjas taip norėjo tobulų vaikų, kad praktiškai pats juos sukūrė, tarytum žmogų iš gabalų sudėjęs filmo herojus daktaras Frankenšteinas. Kaip pranešė britų laikraštis „News of The World“, poplegenda iš savo pasirinktų draugų ir pažįstamų net rinko spermą bei kiaušialąstes, kad galėtų turėti idealų vaiką. Leidinio šaltiniai primygtinai tvirtino, esą birželio 25-ąją Anapus išėjęs M.Jacksonas nebuvo nė vieno iš trijų savo vaikų – 12-mečio Prince‘o Michaelo, 11-metės Paris ar net 7-erių Prince'o Michaelo II – biologinis tėvas. Anot jų, M.Jacksonas nuolat bendradarbiavo su vaisingumo specialistais, kad jam vaikus sukurtų „genetikos technikai“.

„Michaelas nėra vaikų biologinis tėvas. Tačiau jis nuosekliai prižiūrėjo jų kūrimą, – kalbėjo šaltinis. – Michaelas norėjo, kad vaikai būtų tobuli, o tai pastūmėjo jį, užuot palikus šį reikalą gamtai, skubėti į laboratoriją.“ Pasak informatoriaus, popkaraliui buvo svarbiausia, kad jo vaikams tektų protingų ir gerbiamų žmonių genai, taip pat, kad jie būtų sveiki. „Jis sirgo baltme ir bijojo, kad jo vaikai šią ligą galėtų paveldėti“, – kalbėjo šaltinis. Taip pat M.Jacksoną nuo biologinės tėvystės stabdė tai, kad jis žinojo, jog jo sperma gali būti pažeista vaistų.

Poplegendos kūno laidotuvės dar kartą buvo atidėtos. Dabar jį ketinama laidoti rugsėjo 3 dieną. Laidotuvės vyks Los Andželo priemiestyje Glendeile esančiose kapinėse „Forest Lawn Memorial Park“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius