Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

M.Jacksono atgimimas Londone (video)

M.Jacksonas patvirtino grįžtantis į sceną. Tai jis padarys jau liepą Londone. Pranešama, kad jau 350 tūkst. žmonių užsiregistravo, norėdami gauti bilietus į Michaelo Jacksono koncertus šiame mieste.
M.Jacksonas
M.Jacksonas / „Scanpix“ nuotr.

Poplegenda, nuskridęs į Londoną, pirmojoje spaudos konferencijoje po daugelio metų asmeniškai pranešė, kad surengs 10 pasirodymų Londono „O2“ arenoje. Į kiekvieną koncertų galės patekti 20 tūkst. atlikėjo gerbėjų. M.Jacksono atstovai neatmeta galimybės, kad gali būti surengta ir daugiau koncertų, jei bus poreikis.

Pirmieji bilietai į popžvaigždės koncertus prekyboje pasirodys kovo 13-ąją, penktadienį. Jie kainuos nuo 50 iki 75 svarų sterlingų ( nuo 192 iki 288 Lt). Liepos 8-ąją prasidėsiantys koncertai pažymės M.Jacksono sugrįžimą į sceną daugiau kaip po dvejų metų.

Londone vyksiantys šou pavadinti „This Is It“. Pasak M.Jacksono, tai paskutiniai jo pasirodymai šiame mieste. „Tenoriu pasakyti, kad tai bus mano paskutiniai pasirodymai Londone, jei jau taip sakau, tai tikrai tiesa. Tai - spektaklio pabaiga“, – kalbėjo M.Jacksonas.

Dainininkas pardavė daugiau kaip 750 mln. įrašų visame pasaulyje ir pelnė 13 „Grammy“ apdovanojimų. Paskutinį kartą į pasaulinį turą jis vyko prieš 12 metų. Tuomet jis surengė 82 pasirodymus 58-iuose miestuose. Paskutinysis M.Jacksono studijinis albumas „Invincible“ buvo išleistas 2001-aisiais.

VIDEO: Michael Jackson announce comeback 2009 (This is It!)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius