-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Madonna ir jaunas šokėjas: Meilė metų neskaičiuoja

Kai esi nugyvenęs pusę amžiaus, turi nemenką vežimą pinigų ir tavo vardas Madonna, gali elgtis taip, kaip nori. Tuo popkaralienė ir naudojasi, versdama baisėtis jaunuolių, kuriuos išsirenka kaip berniukus žaisliukus, motinas.
Madonna
Madonna / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 2 Meilė Madonna

Prancūzė Patricia Vidal, naujausio Madonnos numylėtinio Brahimo Zaibato motina, Dailymail.co.uk tikino buvusi šokiruota, kai Niujorke dirbantis jos 24-erių sūnus šokėjas paskambino ir pranešė apie naują savo merginą.

„Turiu naują merginą“, – anot P.Vidal, prisipažino sūnus ir pridūrė, kad mylimoji vyresnė 8 metais. P.Vidal tikino nesutrikusi, mat B.Zaibatas labai subrendęs. „Pasakiau jam, kad nėra blogai leisti laiką su vyresne mergina. O tada Brahimas pasakė, kad mylimoji 8 metais vyresnė ne už jį, o už mane. Ir jos vardas Madonna“, – pasakojo 44-erių moteris.

O tada Brahimas pasakė, kad mylimoji 8 metais vyresnė ne už jį, o už mane. Ir jos vardas Madonna.„Man tiesiog atvėpo žandikaulis. Vis dar mėginu susitaikyti su šia mintimi. Madonna jau buvo garsi, kai dar mokiausi mokykloje, ką jau kalbėti apie tuos laikus, kai augo Brahimas. Ši situacija labai keista, net, sakyčiau, siurrealistiška“, – stebėjosi keturių vaikų motina. P.Vidal pridūrė esanti nepatenkinta ir tuo, kad sūnus susitikinėja ne su musulmone.

B.Zaibato nuotrauką pamatyti galite čia.

Pranešama, kad B.Zaibatas su 52-ejų Madonna susipažino rugsėjį, kai šoko naujosios drabužių linijos „Material Girl“, kurią popkaralienė kūrė su dukra, pristatymo metu Niujorke. Vėliau garsi moteris pasikvietė vaikiną į pasimatymą, o, pasak žurnalistų šaltinių, tai buvo meilė iš pirmo žvilgsnio. Neseniai pora buvo užfiksuota viename Londono klubų besibučiuojanti ir besiglamonėjanti.

Nepasakyčiau, kad mes džiaugiamės Brahimo santykiais su ne musulmone. Tai, kad ji Madonna, nieko nekeičia. Esu tikra, kad ji pati jam apsuko galvą, juk ji tuo garsėja.Tiesa, šiems santykiams kyla ir daugiau kliūčių – B.Zaibato anglų kalba yra ne itin pažengusi, o Madonna nekalba prancūziškai. Pasak P.Vidal, sūnus net nelabai mėgsta popkaralienės muziką. Maža to, vaikinas yra pamaldus musulmonas, vengiantis alkoholio ir cigarečių. Tai rimtas kontrastas į malonumus linkusiai Madonnai, nors ji sveikai maitinasi ir sportuoja. Be to, garsenybė aktyviai praktikuoja kabalą; šis religinis judėjimas yra judaizmo atmaina.

„Brahimas į tai tikrai neįsitrauks. Jis užaugintas kaip geras musulmonas ir tikėjimas jam labai svarbus. Nepasakyčiau, kad mes džiaugiamės Brahimo santykiais su ne musulmone. Tai, kad ji Madonna, nieko nekeičia. Esu tikra, kad ji pati jam apsuko galvą, juk ji tuo garsėja“, – kritikos popkaralienei negailėjo P.Vidal.

Anksčiau Madonna pusantrų metų susitikinėjo su brazilų modeliu Jesusu Luzu, kuris už ją jaunesnis 28 metais. 24-erių brazilui šie santykiai padėjo praturtėti – jis tapo „Dolce & Gabbana“ modeliu ir geidžiamu didžėjumi.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius