Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Madonna išskrido į Londoną tuščiomis

Šeštadienį privatus Madonnos lėktuvas paliko Afrikoje esantį Malavį, kur atlikėja mėgino įsivaikinti jau antrą vaiką. Teismas įgyvendinti planų 50-metei dainininkei neleido, jos advokatas apskundė sprendimą.
Madonna sunkiai išgyvena dėl jai nepalankaus teismo sprendimo.
Madonna labai išgyvena dėl nepalankaus teismo sprendimo. / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Dainininkė patraukė į Londoną. Pasak Telegraph.co.uk, vietos policija blokavo visus kelius, kad žurnalistai nepasiektų oro uosto. Vieno pareigūno teigimu, lipdama į lėktuvą Madonna prie krūtinės spaudė savo pirmąjį įvaikį iš Malavio Davidą Bandą.

Teismas savo sprendimą neleisti Madonnai įvaikinti  iš Malavio kilusios mergaitės argumentavo teiginiu, esą ji niekuomet negyvenusi Malavyje.

Skirtingais duomenimis, 3-ejų arba 4 metų Mercy James dėdė Peteris Baneti žurnalistams tvirtino, kad mažylės giminaičiai nusivylė teismo sprendimu. Esą dabar našlaitė praras galimybę turėti ramų ir užtikrintą gyvenimą atlikėjos šeimoje. „Mes nesuprantame teisėjos argumentų. Mes kaip šeima tai aptarėme ir susitarėme, kad Mercy bus geriausia, jei ji bus įvaikinta. Tai kodėl teisėja sustabdė šį procesą, jei mes nesame prieš?“ – retoriškai „The Sunday Telegraph“ žurnalistų teiravosi 41 metų P.Baneti. Jis kritikavo sprendimą priėmusią teisėją J.Esmie Chombo, kad ši nežinanti, ką reiškia būti vargšu, ir nė nenutuokianti, koks gyvenimas yra vaikų prieglaudoje. „Kaip ji gali tvirtinti, kad Mercy bus geriau globos namuose?“ – piktinosi jis.

Kąąąą? – šaukė Madonna, išgirdusi teismo nuosprendį.

Dailymail.co.uk tvirtina, esą Madonna šiuo metu yra sugniuždyta, nes išties tikėjo turėsianti ketvirtą vaiką. Juolab kad mergaitė, su ja susitikusi Malavyje, kreipėsi „mamyte“.

„Madonna sugniuždyta. Tai pirmasis kartas, kai ji negavo to, ko išties aistringai norėjo. Lourdes taip pat nusivylusi, juk jos kartu įrengė Mercy kambarį, rinko jai drabužius“, – sakė atlikėjos draugas. Pranešama, kad šiuo sunkiu metu Madonną palaikys ir buvęs sutuoktinis Guy Ritchie, „niekuomet nematęs jos tokios sutrikusios“.

Tuo tarpu Malavyje pasirodė mergaitės tėvas, apie kurį anksčiau nebuvo nieko žinoma. Jis, 24-erių Jamesas Kambewa, vengė vietovės, kurioje gimė duktė, kai sužinojo, kad Mercy motina Mwandida, kuri tuo metu buvo 15-metė mokinė, pasijuto nėščia. Mwandida mirė praėjus 8 dienoms po gimdymo. J.Kambewa bijojo mergaitės šeimos, todėl paliko miestą.

Jei Malavio Aukščiausiasis Teismas nepriims kitokios nutarties, Mercy James gyvens našlaičių prieglaudoje, kol jai sueis 6-eri, o tuomet bus perduota auginti giminaičiams.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius