-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Madonnos brolis Christopheris Ciccone: „Jos žavėjimasis jaunuoliais – kraupus“

Išskirtiniame interviu garsiosios dainininkės Madonnos brolis Christopheris Ciccone pareiškė, kad sesers jaunesnių vyrų manija jam varo siaubą.
Madonnos brolis Christopheris Ciccone
Madonnos brolis Christopheris Ciccone / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 2 Brolis Madonna

Kaip pranešė RadarOnline.com, Ch.Ciccone buvo atvirai pasipiktinęs Madonnos vyrų pasirinkimu, kai ji išsiskyrė su buvusiu sutuoktiniu britų režisieriumi Guy Ritchie 2008-aisiais. Tiesa, vertėtų atkreipti dėmesį, kad popkaralienė su broliu nesikalba jau trejus metus. Būtent prieš tiek laiko Ch.Ciccone išleido atvirą knygą „Life With My Sister Madonna“ (liet. „Gyvenimas su mano seserimi Madonna“).

Šiuo metu 52-ejų Madonna susitikinėja su 24-erių prancūzų šokėju Brahimu Zaibatu. Jo motina Patricia Vidal yra aštuoneriais metais jaunesnė už dabartinę draugę. Anksčiau popkaralienė buvo susižavėjusi su 24-erių brazilų modeliu Jesusu Luzu. „Jei ji ir toliau susitikinės su tokiais jaunais vaikinais, tai atrodys tikrai kraupiai. Madonnai reikia rūpintis vaikais ir manau, kad šie jaunuoliai ją turėtų blaškyti. Ji tikrai nepaiso visuomenės normų, bet vargu ar kada buvo arba bus kitaip“, – sakė popkaralienės brolis.

Madonnai reikia rūpintis vaikais ir manau, kad šie jaunuoliai ją turėtų blaškyti.Pasak Ch.Ciccone, sunkiausia jam nebūti sesers gyvenime dėl to, kad negali bendrauti su jos vaikais – sūnumi Rocco, dukterimi Lourdes bei įvakiais Davidu ir Mercy. Madonnos brolio išleista atvira knyga juos išskyrė, nors kiti šeimos nariai ir bendrauja su Christopheriu. „Lola (taip artimieji vadina Madonnos dukrą Lourdes, – red. past.) išaugo tokia graži. Esu tikras, kad motina ja didžiuojasi. Viliuosi, kad po kiek laiko galėsiu bendrauti su Madonnos vaikais taip pat šiltai, kaip su kitos sesers Melanie atžalomis“, – sakė dainininkės atstumtas brolis.

„Scanpix“ nuotr./Madonna
Madonna

50-metis Ch.Ciccone anksčiau buvęs Madonnos dešinioji ranka, įsteigė savo muzikos vadybos kompaniją ir ją pavadino „The Ciccone Factory“. Jis teigė norintis sukurti realybės šou, kuris parodytų, kaip auginamos karštos, jaunos žvaigždės.

„Matau, kad, pavyzdžiui, Lady GaGai mano sesuo turėjo daug įtakos. Lady GaGa neabejotinai yra puiki kūrėja ir atlikėja, tačiau kartais ji persistengia, kalbant apie kostiumus ir jos įvaizdį. Gerbėjams sunku su ja tapatintis. Madonna buvo geniali tuo, kad mokėjo atrodyti taip, kad gerbėjai galėtų su ja lygiuotis ir panorėję kopijuoti. To stengiuosi mokyti ir savo mokinius“, – sakė Ch.Ciccone.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius