-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Mados labui retušavo G.Bündchen nėštumą

Gisele Bündchen pozuodama naujai, seksualiai reklaminei kampanijai nuotraukose pasirodė be savo ryškėjančio nėščiosios pilvuko.
Gisele Bundchen
Gisele Bundchen / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Pirmojoje viešai paskelbtoje reklaminėje kampanijoje nuo tada, kai papasakojo apie savo nėštumą, G.Bündchen reklamuoja žinomą britų paltų gamintoją „London Fog“. Užsakovų sprendimu, 29-erių pirmojo kūdikio besilaukiančio brazilų supermodelio pilvas buvo retušuotas. Gražuolė vaiko susilaukti turėtų 2010-ųjų pradžioje, o šiuo metu jau matyti šiek tiek padidėjęs jos buvęs plokščias pilvukas. Pranešama, neva nuotraukos buvo patobulintos tam, kad „būtų išsaugotas modelio privatumas“.

Nuotraukose G.Bündchen pozuoja vilkėdama tik dailų paltą, kuris yra seksualiai praskleistas, leidžiant žiūrovams pasimėgauti nuogo brazilų gražuolės kūno lopiniais. Fotografijose nematyti nė menkiausios užuominos, kad moteris galėtų būti nėščia. Jas pažiūrėti galite čia.

G.Bündchen paparacų keletą kartų buvo užfiksuota viešose vietose, o nuotraukose matyti, kad jos figūra jau yra kiek pakitusi. Tačiau „London Fog“ vadovai greičiausiai nusprendė, kad besilaukianti moteris nekuria tokio įvaizdžio, kokio jie norėtų savo prekės ženklui. „London Fog“ atstovai pripažino gerokai retušavę nuotraukas, tačiau tvirtino, kad G.Bündchen pilvukas ir neretušuotas atrodė seksualus.

„Nors Gisele buvo nufotografuota būdama nėščia, dauguma nuotraukų buvo pakoreguota tam, kad būtų gerbiamas jos privatumas šiuo nuostabiu ir asmenišku gyvenimo momentu“, – Dailymail.co.uk sakė kompanijos atstovas Dari Marderis. Anot jo, nieko nėra seksualesnio nei brazilų supermodelis, vilkintis tik jų kurtą paltą.

Tiesa, ne visi interneto komentatoriai buvo palankūs tokiai reklaminei kampanijai. Jie piktinosi, kad mokama yra modeliui, nors „visą darbą atlieka nuotraukų redaktorius“, ir stebėjosi, kad G.Bündchen neva saugo privatumą ir tuo pat metu fotografuojasi seksualioms reklamoms.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius