-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Maksimas Galkinas savo jubiliejų švęs Palangoje

Jau šį sekmadienį, ilgojo Žolinės savaitgalio metu, poilsiaujantys Palangoje turi išskirtinę galimybę dalyvauti garsaus Rusijos humoristo Maksimo Galkino gimtadienio koncerte ir pasveikinti charizmatiškąjį parodijų meistrą 35-mečio proga. Talentingas artistas savo jubiliejaus proga paruošė ypatingą šventinę programą, papildytą visiškai naujais numeriais ir muzikinėmis parodijomis, tad visų M.Galkino gerbėjų laukia išties nepamirštamai juokingas vasaros vakaras.
Maksimas Galkinas
Maksimas Galkinas. / "Medusa Concert" nuotr.

Į Lietuvą artistas atvyks savo pasirodymo išvakarėse iš Maskvos. Nors beveik visą liepos mėnesį jis praleido Jūrmaloje, kur surengė savo jubiliejinį pasirodymą (į kurį buvo išpirkti visi 2000 bilietų), o paskui svečio teisėmis dalyvavo talentų konkurse „Naujoji banga“, naujojo būsto reikalai vis gena M.Galkiną į Maskvą. Primename, kad Pamaskvėje jau baigta statyti gotikinė šešių aukštų pilis, į kurią savo 35-mečio proga M.Galkinas jau įsikėlė kartu su savo širdies dama, Rusijos estrados primadona Ala Pugačiova.

Nors žurnalo „Forbes“ sudarytame 2011 m. geriausiai uždirbančių Rusijos įžymybių sąraše M.Galkinas su 6,3 mln. JAV dolerių metinėmis pajamomis užima 12-ąją vietą, neįgyvendinamų pageidavimų koncerto organizatoriams jis nekelia. Lietuvoje parodistas keliaus „Mercedes-Benz S-Class“ automobiliu, gyvens apartamentuose viename geriausių Palangos viešbučių ir valgys savo mėgstamame kurorto restorane.

Kadangi artistas Palangoje viešės jau nebe pirmą kartą, manoma, kad Maksimas laikysis savo tradicijų, tokių kaip rytinis krosas jūros pakrante ir mankšta. Persirengimo kambariams taip pat nėra jokių ypatingų pageidavimų – beveik nevartojantis alkoholio Maksimas pageidauja tik mineralinio vandens ir arbatos su medumi, o taip pat vaisių ir sumuštinių su sūriu.

Maksimo Galkino pasirodymas vyks rugpjūčio 14 d. Palangos vasaros estradoje

Bilietais prekiauja www.bilietupasaulis.lt

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius