Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Markas Wahlbergas mokyklą baigė būdamas 42-ejų

Markas Wahlbergas pagaliau baigė mokyklą ir gali didžiuotis savo rankose laikydamas mokyklos baigimo diplomą.
Markas Wahlbergas filme „2 Ginklai“
Markas Wahlbergas / „ACME Film“ archyvo nuotr.

42-ejų Markas Wahlbergas, patenkantis į geriausiai apmokamų Holivudo aktorių sąrašą, metus mokėsi ir namų darbus ruošė nuotoliniu būdu.

Nenorėjau, kad vaikai man sakytų: tu to nepadarei, tai kodėl mes turėtume?

„Buvau labai laimingas, kai sužinojau, kad mokyklą galima baigti ir internetu. Beveik metus lankiau virtualias pamokas ir mokiausi kada tik rasdavau laisvesnę minutę – filmavimo aikštelėse, važiuodamas iš darbo namo ir pan., – pasakojo aktorius portalui „Huffington Post“. – Tai buvo iššūkis, bet aš džiaugiuosi galėdamas pranešti, kad pagaliau baigiau mokyklą ir šią vasarą gavau diplomą.“

Markas Wahlbergas „People“ sakė, kad baigti mokyklą paskatino keturi jo vaikai: „Nenorėjau, kad vaikai man sakytų: tu to nepadarei, tai kodėl mes turėtume? O juk jie visi ateityje nori dirbti tokius darbus, kurie reikalauja išsilavinimo“. Aktorius taip pat tikina, kad dabar jaučia didžiulį palengvėjimą. „Galvodavau, kodėl aš to nepadariau, kai tam buvo laikas? Būnant 41-erių grįžti į mokyklą ir daryti namų darbus yra kur kas sunkiau“, – sakė jis.

Dviem „Oskarams“ nominuotas Markas Wahlbergas portalui „People“ sakė galvojantis ir apie studijas universitete. „Labai norėčiau studijuoti ką nors, susijusį su kinu. Nenoriu būti kokiu veterinaru ar panašiai, noriu gilinti žinias, kurios padėtų mano karjerai ir praplėstų mano akiratį“, – sakė aktorius.

Audringą gyvenimą jaunystėje gyvenęs Markas Wahlbergas iš mokyklos buvo išmestas devintoje klasėje, kai policija įtarė jį dėl pasikėsinimo nužudyti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius