Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Mary Kate Olsen stebina kiaulišku elgesiu

Viena iš įžymiųjų dvynukių Mary Kate Olsen papiktino restorano padavėją, kai prie arbatpinigių paliko apseilėtą gumą, praneša pramogų naujienų agentūra „BangShowbiz“.
Mary Kate Olsen
Mary Kate Olsen / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

22-ejų aktorė kartu su draugais pietavo Niujorko restorane „Bottino“, kurio padavėjai liko labai papiktinti kompanijos elgesiu.

Vienas šaltinis Niujorko laikraščiui „Post“ sakė: „Mary Kate kartu su dviem vyrukais prie priekinių stalelių valgė ir gurkšnojo raudoną vyną. Pasibaigus pietums, ji išsitraukė pinigų, kad galėtų apmokėti sąskaitą ir paliko nemažai arbatpinigių. Bet ant staliuko ji prilipdė ir kramtomosios gumos, kurią pamatęs padavėjas susinervino“.

Tai ne pirmas atvejis, kai Mary Kate apkaltinta necivilizuotu elgesiu. Praėjusį mėnesį ji bei jos dvynė sesuo Ashley Niujorko rajono West Village gyventojų buvo paskelbtos „trukdančiomis, nepageidautinomis ir nepagarbiomis“ kaimynėmis. 1987-aisiais seriale „Pilna troba“ išgarsėjusios dvynukės savo triukšmingais vakarėliais ne juokais užrūstino kaimynus.

Vienas gyventojas sakė: „Mary Kate ir Ashley yra išlepusios mergiščios, kurios trukdo visai kaimynystei“. Kitas kaimynas pridūrė: „Tai labai rami ir tyli gatvė. Čia gyvena tokios įžymybės, kaip Sarah Jessica Parker, Liv Tyler, Gisele Bundchen, Julianne Moore, ir jos visos yra tikrai geros kaimynės, laikosi tvarkos, tačiau šios dvi tėra įsibrovėlės mūsų kaimynystėje“.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius