Maskavimosi „asas“ Melas Gibsonas

Pavargęs nuo žiniasklaidos dėmesio dėl skandalo su buvusia mylimąja Oksana Grigorjeva, aktorius ir režisierius Melas Gibsonas nutarė slapstytis. Tiesa, originalus bandymas išvengti paparacų jam nepavyko.
Melas Gibsonas
Melas Gibsonas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Nuo įkyrių fotografų blyksčių ir šiaip smalsuolių dažniausiai garsenybės maskuojasi slėpdamos akis po akiniais nuo saulės, užsimaukšlindamos kepurę ar gobtuvą, tačiau M.Gibsonas nutarė rimčiau pasikeisti. Akivaizdžiai persisotinęs bulvarinės spaudos atakų, 54-erių aktorius gatvėje pasirodė prisiklijavęs keistuolišką netikrą nosį ir pilkus ūsus.

Neišvaizdaus senuko komplektas – pilki ūsai, netikra nosis, beisbolo kepuraitė ir „apkiautėlio“ akiniai – nepaslėpė Holivudo žvaigždės tikrųjų bruožų.

Išėjęs iš vieno Los Andželo biurų, jis su tokia „maskuote“ ilgai neišbuvo. Tinklalapio TMZ.com žiniomis, užkluptas paparacų, aktorius neištvėrė ir atsisėdęs į automobilį mobiliuoju telefonu mėgino pats juos nufilmuoti. Vėliau išlipęs iš automobilio ir nusimetęs netikrą nosį bei ūsus, M.Gibsonas apibėrė fotografus klausimais: „Ką veikiate? Ar neturite geresnio užsiėmimo?“.

Vietoj atsakymų M.Gibsonas sulaukė klausimų – ar jis iš tiesų mušė O.Grigorjevą, ar ketina toliaudirbti Holivude. Karštu būdu garsėjantis aktorius išliko santūrus, o atsisveikindamas pasiteiravo: „Kaip jaučiatės šniukštinėdami po svetimus skalbinius?“

8-ių vaikų tėvas M.Gibsonas pastaruoju metu turi rimtų nemalonumų – buvusi jo mylimoji ir vieno iš vaikų motina O.Grigorjeva kaltina aktorių prieš ją smurtavus.

„Užsimaskavusio“ M.Gibsono nuotraukų galite rasti čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius