Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Megan Fox: „Esu miegojusi tik su dviem vyrais“

Seksualioji Megan Fox neabejotinai apsilanko ne vieno vyro fantazijose, tačiau aktorė pareiškė nesanti lengvabūdė. Ji atvirai paskelbė miegojusi per gyvenimą tik su dviem vyrais.
Megan Fox ir Brianas Austinas Greenas
Megan Fox ir Brianas Austinas Greenas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

„Vien mintis apie vienos nakties nuotykį man yra atgrasi“, – sakė gražuolė. 23-ejų M.Fox davė itin atvirą interviu žurnalui „Harper's Bazaar“. Su juo leidinyje pasirodys ir jausminga aktorės fotosesija. Tačiau daugiausia pasaulio spaudos dėmesio sulaukė pareiškimas apie gyvenimo vyrus.

Šiuo metu su aktoriumi Brianu Austinu Greenu draugaujanti M.Fox tikino, kad, be jo, gyvenime yra turėjusi tik vieną rimtą vaikiną. „Per gyvenimą esu buvusi su dviem vyrais – su vaikystės mylimuoju ir su Brianu. Niekuomet negalėčiau mylėtis su kuo nors, ko nemyliu. Tai bjauru. Niekada net arti neprisileidžiu minčių apie vienos nakties santykius“, – sakė aktorė.

Niekuomet negalėčiau mylėtis su kuo nors, ko nemyliu.„Transformeriuose“ išgarsėjusi M.Fox teigė su B.A.Greenu gyvenanti ramiai. Jie įsikūrę didelėse valdose Los Andžele, o aktorė kartais įsijaučia ir į pamotės vaidmenį – Brianas turi 8 metų sūnų. „Esu tikra pamotė Briano sūnui Kassiusui. Jį prižiūriu nuo tada, kai jam buvo treji. Jis nė neįsivaizduoja gyvenimo be manęs. Kažkodėl niekas neatskleidžia šios mano pusės. Aš esu atsakinga“, – tvirtino aktorė ir prisipažino apgailestaujanti, kad padėjo žiniasklaidai save paversti „beveik animaciniu“ personažu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius