Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Melas Gibsonas stengsis įrodyti, kad Oksana jį pakišo

Su buvusia mylimąja muzikante Oksana Grigorjeva teismuose kovojantis aktorius Melas Gibsonas prasitarė turintis žinučių, kurios galėtų įrodyti, kad moteris jį išprovokavo dėl pinigų.
Melas Gibsonas
Melas Gibsonas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

54-erių aktorius pareiškė, kad O.Grigorjeva, su kuria turi 11 mėnesių dukrą Lucią, išplatino kompromituojamus garso įrašus tik todėl, kad jis nesutiko su reikalavimais aprūpinti ją finansiškai.

Radaronline.com paviešino žinutę, kaip teigiama, siųstą O.Grigorjevos M.Gibsonui. Joje rašoma, kad kompromituojamo pobūdžio garso įrašas išplatintas, nes aktorius su jų dukterimi elgiasi kaip su neteisėtu vaiku.

„Vis sakei, kad dosniai mumis pasirūpinsi. Nebūčiau viešinusi mūsų pokalbių, jei būtum tesėjęs žodį. Būtų pakakę to, kad būtum kilnus su Lucia. Bet nebuvai. Ją vertini kitaip nei kitus savo vaikus. Kaip nesantuokinę. Todėl taip ir pasielgiau“, – rašoma pranešime. Į šią žinutę M.Gibsonas atsakė: „Tai neteisinga“, o O.Grigorjeva tvirtino, esą jis pats buvo neteisingas su dukra.

M.Gibsonas naujai į viešumą iškilusias žinutes perdavė Los Andželo apygardos pareigūnams, kurie tiria 40-metės rusės kaltinimus dėl M.Gibsono smurtavimo. „Mano klientė O.Grigorjeva jau yra sakiusi, kad neužsiėmė turto prievartavimu, apie tai nėra jokių patikimų įrodymų. Ji tvirtai laikysis savo pozicijos“, – žurnalistams sakė O.Grigorjevos atstovas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius