-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Melo Gibsono žmona padavė skyrybų prašymą

„Oskaro“ laureato Melo Gibsono žmona, su kuria jis gyveno beveik 30 metų, pirmadienį padavė skyrybų prašymą, rodo teismo dokumentai.
Melas Gibsonas
Melas Gibsonas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Robyn Gibson su „Narsiosios širdies“ (Braveheart) ir „Mirtino ginklo“ (Lethal Weapon) žvaigžde skiriasi dėl „nesutaikomų skirtumų“.

„Per visą santuoką ir gyvenimo atskirai periodą siekėme išsaugoti savo šeimos privatumą. Tai darysime ir toliau“, – sakoma pirmadienį paskelbtame poros pareiškime, kurį citavo žurnalas „People“.

1980 metais susituokę Melas ir Robyn drauge turi septynis vaikus. Jiedu susipažino Australijoje, kai M.Gibsonas dar buvo nežinomas aktorius, o Robyn dirbo odontologo padėjėja.

Jų skyrybų susitarimas gali būti vienas brangiausių per visą Holivudo istoriją, nes 53 metų M.Gibsono turtas vertinamas maždaug 900 mln. dolerių, praneša apie įžymybes rašanti interneto svetainė TMZ.com.

Pagal Kalifornijos įstatymus, jei prieš jungtuves nebuvo pasirašyta vedybų sutartis, skyrybų atveju bendras sutuoktinių turtas ir pajamos dalijami perpus.

Aktoriaus ir režisieriaus M.Gibsono santuoka braškėjo nuo pat jo arešto 2006 metais dėl vairavimo apsvaigus ir antisemitinių pastabų jį sulaikiusių pareigūnų adresu.

Oficialiame atsakyme į žmonos skyrybų prašymą M.Gibsonas nurodo, kad jiedu nuo 2006 metų rugpjūčio 26-osios gyvena atskirai. Pora atskirai gyventi nusprendė mažiau nei mėnuo po minėto nemalonaus incidento Malibu.

Nuo 2006-ųjų M.Gibsonas vengė viešumos ir pasirodė tik keliuose filmuose bei televizijos šou. Tiesa, jo vaidmenys buvo epizodiniai. Paskutinis jo, kaip režisieriaus, filmas yra 2006-ųjų epas apie majus „Apocalypto“.

Paskutinį svarbų savo vaidmenį aktorius atliko 2002-ųjų filme „Ženklai“ (Signs), o šiemet  į ekranus turėtų grįžti su politiniu trileriu „Tamsos pakraštys“ (Edge of Darkness).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius