Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Menininkas savo paveiksle įamžino besilaukiančią manekenę Larą Stone visiškai nuogą

Ketvirtadienį Venecijos bienalėje menininkas Marcas Quinnas pristatė savo kūrinį, kuriame nuogą įamžino besilaukiančią manekenę Larą Stone, rašo „The Daily Mail“.
Lara Stone
Lara Stone / AFP/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Lara Stone

Vienoje garsiausių šiuolaikinio meno parodų pasaulyje pristatytas paveikslas, kuriame manekenė Lara Stone guli nuoga, viena ranka apglėbusi pilvą.

Paveikslą galite pamatyti paspaudę čia.

Gegužės pradžioje pirmagimio su vyru Davidu Walliamsu susilaukusi manekenė paveikslu liko patenkinta – po jo pristatymo naujoji mamytė su savo „Twitter“ sekėjais pasidalijo paveikslo nuotrauka. „Štai ir aš Venecijos bienalėje, Marco Quinno tapytame paveiksle“, – po nuotrauka, įkelta į „Instagram“, rašė manekenė.

Marcas Quinnas anksčiau yra įamžinęs ir manekenę Kate Moss – jis sukūrė auksinę skulptūrą, kuri sukėlė didžiulį šurmulį dėl neįprastos manekenės pozos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Šiame straipsnyje pateikiama informacija skirta asmenims nuo 18 metų, kurie pagal galiojančius LR įstatymus turi teisę naudotis tokio pobūdžio informacija. Jei jums nėra 18 metų, prašome spausti NE ir neatidaryti šio straipsnio. Jei jums jau yra 18 metų, spauskite TAIP tuo pačiu patvirtindami, kad vaizdinė ir grafinė informacija bus skirta tik jūsų asmeniniam naudojimui ir saugoma nuo nepilnamečių.
Taip
Ne
Užsisakykite 15min naujienlaiškius