Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Michaelas Douglasas ir Catherine Zeta-Jones vėl gyvena kartu

Užsienio žiniasklaida praneša, kad ant skyrybų slenksčio atsidūrusi pora išsprendė savo nesutarimus – Michaelas Douglasas ir Catherine Zeta-Jones vėl gyvena kartu.
Michaelas Douglasas ir Catherine Zeta-Jones
Michaelas Douglasas ir Catherine Zeta-Jones / „Scanpix“ nuotr.

Michaelas Douglasas ir Catherine Zetos-Jones atskirai gyveno nuo gegužės, o žinia apie jų skyrybas pasklido tik rugpjūtį. Catherine pasiliko gyventi šeimos namuose Niujorke kartu su jųdviejų vaikais – 13-mečių Dylanu ir 10-mete Carys.

Porai artimi šaltiniai „The Sun“ pasakojo, kad Michaelas į namus grįžo dėl to, kad įkalbėjo Catherine duoti jųdviejų santykiams antrą šansą.

„Tai ne vien dėl vaikų, – sakė šaltinis. – Kai jiems gera, kartu jie yra nuostabūs, taigi jie nutarė visas problemas spręsti namuose. Tai geros naujienos ir Catherine yra labai laiminga.“

Sekmadienį dalyvaudama viename renginyje Catherine jau mūvėjo vestuvinį žiedą, kurio ant jos piršto nebuvo matyti jau kuris laikas. Michaelas žiedo nebuvo nusiėmęs net ir tada, kai visa žiniasklaida skelbė apie jo skyrybas. Rugsėjo pradžioje aktorius žurnalistams sakė, kad su žmona tik kurį laiką nusprendė pabūti atskirai, bet tai nereiškia, jog jiedu žada išsiskirti. „Ar mano namuose yra krizė? Ne, manau krizė yra žiniasklaidoje. Mums viskas yra gerai. Mes laikinai esame atskirai, o spauda tik ir ieško, apie ką rašyti“, – tada sakė aktorius.

Pastarieji metai abiem aktoriams buvo gana nelengvi: Michaelas gydėsi gerklės vėžį, o Catherine gulėjo klinikoje dėl ją kamuojančios maniakinės depresijos. Manoma, kad būtent stresas dėl sveikatos bėdų ir turėjo įtakos kilusiems jų nesutarimams.

Michaelas Douglasas ir Catherine Zeta-Jones su vaikais Dylanu ir Carys 2010-aisiais
Michaelas Douglasas ir Catherine Zeta-Jones su vaikais Dylanu ir Carys 2010-aisiais

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius