Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Michaelas Douglasas prisipažino, kad jo libido nurimo

Ilgus metus Michaelą Douglasą persekiojo gandai apie nežabotą seksualinį alkį ir daugybę meilužių. Dabar, būdamas 65-erių, aktorius ir prodiuseris pareiškė, kad jo libido nurimo.
Michaelas Douglasas su Catherine Zeta-Jones
Michaelas Douglasas su Catherine Zeta-Jones / „Scanpix“ nuotr.

Esą tam įtakos turėjo santuoka su gražuole aktore Catherine Zeta-Jones ir bėgantys metai. Beje, pirmoji M.Douglaso santuoka su aktore Diandra Lucker, trukusi 23 metus, iširo būtent dėl jo pomėgio merginti kitas moteris.

Garsus aktorius tikino Dailymail.co.uk, kad jį iš esmės sutramdė laiminga santuoka su 25 metais jaunesne C.Zeta-Jones. „Dabar jaučiuosi gerokai patogiau. Manęs nebevaldo seksualinis instinktas, tam įtakos turėjo amžius ir šeiminė laimė. Mano amžiaus vyrui smagu turėti vaikų. Tai tarsi sumaišo visas kortas. Žinote, vieninteliai vaikai, kuriuos turi dauguma mano amžiaus draugų, – anūkai“, – tikino M.Douglasas, džiaugdamasis, kad turi nedidelių atžalų.

Su C.Zeta-Jones aktorius susilaukė sūnaus Dylano, kuriam dabar 9-eri, ir duktės Carys – jai dabar 6-eri. Iš pirmosios santuokos M.Douglasas turi 31 metų sūnų Cameroną, kuris turi problemų dėl narkotikų vartojimo.

„Kai vedžiau Catherine, išmokau paskirstyti prioritetus gyvenime“, – atviravo garsus vyras ir prasitarė, kad 2008-aisiais prasidėjus finansų krizei prarado daugiau kaip trečdalį viso savo turto.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius