Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Michaelo Jacksono daiktų aukcionas atšauktas (nuotraukos)

Milžiniškas buvusio popmuzikos karaliaus Michaelo Jacksono daiktų aukcionas, kuris turėjo vykti kitą savaitę, buvo atšauktas, antradienį patvirtino jį organizavusi kompanija „Julien's Auctions“.
M.Jacksonas
M.Jacksonas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Kompanijos direktorius Martinas Nolanas žurnalistams sakė, kad taip laukto išpardavimo atsisakyta susitarus su ekscentriškojo dainininko teisininkų komanda.

M.Jacksono reikalus tvarkanti kompanija bandė sustabdyti balandžio 22–25 dienomis planuotą aukcioną, nors anksčiau jam pritarė ir bendradarbiavo su „Julien's“.

Aukcione Beverli Hilse turėjo būti parduota daugiau kaip 1,3 tūkst. daiktų, tarp jų – pagal specialų užsakymą pagamintas limuzinas „Rolls Royce“ ir dešimtys dainininko sceninių kostiumų.

„Galiu jums pasakyti, kad abi šalys šiandien susitarė nerengti aukciono, – sakė M.Nolanas. – Kolekcija išliks ir bus grąžinta Michaelui Jacksonui bei „MJJ Productions“.

Susitarimo sąlygos neskelbiamos, bet M.Nolanas sakė, kad abi šalys juo yra patenkintos.

Aukcione Beverli Hilse turėjo būti parduota daugiau kaip 1,3 tūkst. daiktų, tarp jų – pagal specialų užsakymą pagamintas limuzinas „Rolls Royce“ ir dešimtys dainininko sceninių kostiumų.

Organizatoriai tikėjosi surinkti milijonus dolerių už šiuos daiktus iš M.Jacksono rančos Kalifornijoje „Neverland“, iš kurios dainininkas visiems laikams išvyko, kai 2005-aisiais buvo išteisintas byloje dėl vaiko seksualinio išnaudojimo.

M.Jacksono kompanija „MJJ Production“" pernai pasamdė „Julien's“, kad organizuotų „Neverland“ daiktų aukcioną, bet staiga panoro jį atšaukti ir praėjusį mėnesį Los Andžele iškėlė atitinkamą ieškinį.

M.Nolanas sakė manantis, kad M.Jacksono gerbėjų reakcija į naujienas apie šį aukcioną privertė dainininką dar kartą viską gerai apgalvoti.

„Viso pasaulio gerbėjai taip jausmingai reagavo į šios kolekcijos iš „Neverland“ išardymą, jog Michaelas suvokė jų ištikimybės laipsnį“, – sakė jis.

Šiuo metu M.Jacksonas rengiasi virtinei sugrįžimo koncertų, kurie liepos mėnesį vyks Londone. Bilietai į juos buvo išpirkti per kelias valandas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius